proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Tango baba-mama hintaüléssel közös móka minden hintázás


2017. november 13.

Kényelmet és biztonságot nyújt minden felhasználónak

A Tango hintaülés egyedi kialakítása folyamatos együttműködést és kommunikációt tesz lehetővé a különböző nemzedékek között játék közben. A hintaülésen egy felnőtt vagy egy nagyobb gyermek tud együtt hintázni egy kisgyermekkel. A Hags az innovációban és tervezésben szerzett tapasztalatokra támaszkodva hozta létre ezt a hintaülést, hogy biztosítsa a legnagyobb kényelmet és biztonságot a különböző képességű gyermekek számára úgy, hogy közben a játékérték ne csökkenjen.
A bébiülés-rész oldalsó és háttámasza biztonságot nyújt a kicsiknek, míg az ülés elülső része gyakorlatilag egy kezet formázva tartja a bébiülést, ezzel is fokozva a kisgyermek biztonságérzetét hintázás közben.
A Tango hintaülés megfelel az összes biztonsági előírásnak és szabványnak. Ez egy olyan egyedi, két személyes hintaülés, amely gyakorlatilag bármilyen meglévő hintaállványra felszerelhető, így bármelyik meglévő játszótérre könnyen kihelyezhető.
A hintaülés minden alkatrésze tartós, ellenálló és rugalmas anyagokból készül.

Az ülés műanyag, és háromféle lánccal rendelhető:
- műanyaggal bevont lánccal
- rozsdamnetes acél lánccal
- tüzihorganyzott lánccal

A Tango hintaülés letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az S-TÉR Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1092 Budapest, Üllői út 5. III/23.
Telefon: +36 1 321 8598
E-mail:
Web: www.s-ter.hu
Sándor Tamás
ügyvezető igazgató  
   
   
Az S-TÉR Kft. 1994. óta foglalkozik kertépítészeti tervezéssel, kivitelezéssel, parkfenntartással és kereskedelemmel. A vállalkozás kizárólagos magyarországi forgalmazója a svéd Hags játszótéri eszközöknek és utcabútoroknak, az olasz Pallucco cég bútorainak és lámpáinak, valamint a spanyol Santa&Cole cég termékeinek, amelyek utcabútorokból, beltéri bútorokból, kültéri világítótestekből és beltéri lámpákból állnak.
Márkanevek: Hags
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  S-TÉR  Hags  Tango  hintaülés  hinta  hintázás  baba-mama  játszótér  játszóeszköz