Szilárd és megbízható üvegszálas fényáteresztő ipari kapu a Butzbach termékpalettáján

Spacelite HT

Ami a SPACELITE HT mellett szól:
biztonság és megbízhatóság
Minden alkotóelem (vezérlőgörgők, áramellátás, zuhanásgátló) védetten és helykimélő módon az oldalsó vezetősínekben került elhelyezésre. Minden emelőkapu alapfelszerelésként rendelkezik zuhanásgátlóval és záróélvédelemmel.
korszerű energiatakarékos anyag
Az üvegszálas anyag saját fejlesztésű eljárással készül és kb. 74%-os fényáteresztőképességet biztosít. Ennek megfelelően világos, fénnyel ellátott munkahelyek keletkeznek, ami nappal csökkenti a világítási költségeket és kellemes munkahelyi körülményeket teremt. Ezen anyag üreges szerkezet jó hőszigetelést tesz lehetővé, amely átlátszó szigetelő lapok behelyezésével tovább növelhető. A kapu teljes, körbezárt szigetelése energiatakarékos és megakadályozza az épületben a léghuzat keletkezését.
egyedi gyártási méretek
A kapuk 15 m szélesség- és 20 m magasságig minden méretben gyárhatók.
hosszú működési élettartam
A Butzbach emelőkapura kiemelked időjárási és korrózióellenállóképesség jellemző, és így agrasszív környezetben is beépíthetőek. (például: ólomtalanító telep) A különleges felépítési mód a kapunak csekély saját súly mellett, nagy szilárdságot biztosít. Az üvegszálas anyag rendkívül ellenálló ütésnek, nyomásnak.
egyedi kialakítási lehetőségek akár új, akár felújítási munkáknál
A kapuk nyitásakor a kapulapok helykímélő módon, védetten a nyílás fölötti falrész előtt, konzolon sorakoznak fel, így nem akadályozzák világítótestek, emelőpadok, daruk és egyéb szerkezetek elhelyezését. A kapuk optikailag egyedileg alakíthatók ki. A kapulapok lakkozhatóak, az üvegszálas lapok smaragdzöld, zafírkék és semleges csillám alapszínekből készülnek. A kapu teljes üvegezéssel is kialakítható. Különleges kombinációt jelent a kapu és az üvegszálas Varioplan homlokzati rendszer kialakítása, amelyben a kapu optikailag a homlokzatban folytatódik. Ezzel egy homogén külső megjelenés jön létre, egységes homlokzattal, számos funkcionális előnnyel. Az önhordozó kapuszerkezet, minimális helyigény és a beépítési körülményekhez történő kialakítás kitűnő lehetőséget teremt kapufelújításokhoz. Minden kapu miliméter pontosságban méretre készül 15 méter szélességig és 25 méter magasságig. A külön felszerelések sokasága, mint pl: betekintő ablakok, aluprofilok lakkozása, valamint különböző vezérlési módok a felhasználó igényeihez történő teljeskörű alkalmazkodást tesz lehetővé.
egy kézből nyújtott minőség alacsony szervízigénnyel kombinálva
A SPACELITE HT üvegszálas emelőkapuk nagy előnye a csekély karbantartási igény. Minden működő elem védetten kerül elhelyezésre a vezetősínekben, mellőzve a meghibásodást gyakran okozó csuklóspántok, acélhuzalok és rugók alkalmazását.

Kategóriák

Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...