proidea.hu online termékinformációs katalógus

SkyWalk a COROCORD hálók királya


2017. október 16.

A föld feletti hídrendszer erdőbe is telepíthető, nyílt téren szabadon álló játékként is működhet

COROCORD SkyWalk térhálók

A Kompan Képviselet a sokszínű hagyományos, a természetbe illeszkedő, valamint modern játszótéri berendezéseket és sportpályákat gyártó dán KOMPAN A/S játékain kívül, a térhálókat és kötélpiramisokat gyártó német COROCORD cég játékait is forgalmazza kizárólagos joggal Magyarországon.
A COROCORD hálók, mászó kombinációk az intenzív játékélmény mellett magas fokon fejlesztik a gyermekek mozgás koordinációs képességét, az egyensúly érzékét, a térlátását és a finommotorikáját. A méretüknek köszönhetően lehetővé teszik a csoportos játékot, fejlesztve az együttjátszást és a szocializálódást. Nem csak formailag nyújt újítást a megszokott mászó eszközökhöz képest, de méretükben és színösszeállításukban is széles skálán mozognak.

Egyik rendkívül grandiózus darabja a COROCORD SkyWalk, melynek magassága meghaladja a 9 métert. Négy Sky kabinnal rendelkezik. Hosszú, körben térhálós hidakon mozoghatnak a gyerekek, 8 m magasan a föld felett, amin átjutnak a következő állomásra. Külön élményt nyújt ennek hullámzó mozgása. A szorosan összekapcsolt oldalsó részek biztosítják, hogy a használók mindenkor biztonságban legyenek.
Erdős területen is el lehet helyezni, ezzel integrálódva a természetbe vagy szabadon állóként is, ahol szó szerint karnyújtásnyi távolságba kerül az égbolt.

A tartóoszlopok, a formát kialakító csövek tüzihorganyzott acélból, a kötelek 6 egyforma, Ø 19 mm acélbetétes sodrony erősítésű, UV stabilizált polipropilén bevonatú, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek.

COROCORD SkyWalk térhálók
COROCORD SkyWalk térhálók

Amennyiben a COROCORD SkyWalk térhálókról katalógust, árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  COROCORD  SkyWalk  térháló  játékrendszer  kültéri  játék  hídrendszer  térhálós  híd  játszótér  játszóeszköz  játék