proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújultak a Siemens VVI46.. zóna- és VXI46.. váltószelepei


2018. október 08.

Az új DN15 és DN20 méretű szelepek kvs értéke növekedett

A Siemens BT épületautomatizálási üzletág termékei közül az egyik legrégebben elérhető és legtöbbet használt szelepek a VVI46.. zónaszelepek és a VXI46.. váltószelepek. Ezek a termékcsaládok újultak meg a közelmúltban és immáron ../2 jelzéssel (VVI46../2 és VXI46../2) érhetők el a Siemens kereskedelmi partnereinél. Az új cikkszámok változatlan műszaki tartalmú termékeket jelentenek – tehát egyenértékű kiváltó termékek az előző cikkszámokhoz képest -, változatlanul DN15, DN20 és DN25 méretben érhetők el, azonban a DN15 és DN20-as méreteknél kvs érték növekedést is hozott az új termékcsaládok megjelenése.

Siemens VVI46.. zóna- és VXI46.. váltószelep

A műszaki fejlesztések nem okoztak árnövekedést, így valamennyi típus változatlanul igen versenyképes áron vásárolható meg. Az alkalmazható szelepmozgatók ugyancsak változatlanul elérhetők, tehát mind STA.. termoelektromos mozgatóval, mind SFA.. rugós motorral, mind pedig a kitűnő árú SUA21/3 motorral felszerelhetők. Az új típusok már elérhetők a boltok polcain.

A Siemens VVI46.. zóna- és VXI46.. váltószelepek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
További hírek a Szelepek és keverőcsapok termékkategóriában
További hírek az Épületgépészeti automatika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Siemens  VVI46  zónaszelep  VXI46  váltószelep  szelep  szelepek  szabályozó  szelep