Megújultak a Siemens VVI46.. zóna- és VXI46.. váltószelepei

Az új DN15 és DN20 méretű szelepek kvs értéke növekedett

A Siemens BT épületautomatizálási üzletág termékei közül az egyik legrégebben elérhető és legtöbbet használt szelepek a VVI46.. zónaszelepek és a VXI46.. váltószelepek. Ezek a termékcsaládok újultak meg a közelmúltban és immáron ../2 jelzéssel (VVI46../2 és VXI46../2) érhetők el a Siemens kereskedelmi partnereinél. Az új cikkszámok változatlan műszaki tartalmú termékeket jelentenek – tehát egyenértékű kiváltó termékek az előző cikkszámokhoz képest -, változatlanul DN15, DN20 és DN25 méretben érhetők el, azonban a DN15 és DN20-as méreteknél kvs érték növekedést is hozott az új termékcsaládok megjelenése.

Siemens VVI46.. zóna- és VXI46.. váltószelep
Siemens VVI46.. zóna- és VXI46.. váltószelep


A műszaki fejlesztések nem okoztak árnövekedést, így valamennyi típus változatlanul igen versenyképes áron vásárolható meg. Az alkalmazható szelepmozgatók ugyancsak változatlanul elérhetők, tehát mind STA.. termoelektromos mozgatóval, mind SFA.. rugós motorral, mind pedig a kitűnő árú SUA21/3 motorral felszerelhetők. Az új típusok már elérhetők a boltok polcain.

A Siemens VVI46.. zóna- és VXI46.. váltószelepek letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Siemens VVI46 típusú 2-járatú zónaszelepek Siemens VXI46 típusú 3-járatú váltószelepek
 
Siemens motoros zóna- és váltószelepek
2 termék

Egyszerű nyitásra/zárásra vagy irányváltásra használható, 2-pont működésű motoros szelepek DN15…DN25 méretben, 2…5 m³/h kvs tartományban.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szelepek és keverőcsapok
Szelepek és keverőcsapok
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...