Új Siemens Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét

Optimális védelem intelligens funkciókkal

Az ellátás biztonsága és az energiaellátás minősége terén az elektromos közmű szolgáltatók és a hálózatüzemeltetők folyamatosan olyan új kihívásokkal szembesülnek, mint a napról napra növekvő számú elektromos fogyasztó, vagy a magas, egyenetlen hálózati terhelések. A megújuló energiaforrások, mint a fotovoltaikus és a szélerőművek, a mai hálózatok alapvető alkotóelemévé váltak, ami megnehezíti az állandó és optimális áramellátás biztosítását és a rendszer zavarainak kompenzálását.

Siemens Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét
Új Siemens Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét

A Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét megoldást kínál ezekre a kihívásokra: mérési és kommunikációs funkcióinak köszönhetően nemcsak optimális túlterhelés- és rövidzárlat-védelmet biztosít, hanem olyan digitális megoldást is kínál, amely átláthatóvá teszi a helyi energiaelosztást.

A Siemens Sentron portfóliójába tartozó biztosítóbetét hagyományos funkcióját (az áramkör biztonságos megszakítása rövidzárlat vagy túlterhelés esetén) mérési és kommunikációs képességekkel kombinálja, így egy tisztán reaktív hálózati elemet olyan információforrássá alakít, amely fontos döntések alapjául szolgálhat. A védelmi funkció a készüléken belül elkülönül a mérési és kommunikációs funkciótól, így, ha a biztosíték kioldott, az külön cserélhető, míg az elektronikai egysége a beépített áramváltóval továbbra is használható.

Az energiaáramlás folyamatos figyelemmel kísérése

A hálózat rendelkezésre állása attól is függ, hogy ismerjük-e az áramelosztás aktuális állapotát egy transzformátor-alállomáson belül, és hogy bármikor nyomon tudjuk-e követni a dinamikus változásokat. A 3NA COM LV HRC biztosítóbetét lehetővé teszi, hogy a közelgő terhelésegyenlőtlenségeket időben fel lehessen fedezni és biztosítja a jelenlegi helyzet értékeléséhez, valamint a hosszú távú tervezéshez és optimalizáláshoz szükséges adatokat.

Siemens Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét
Új Siemens Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét

Intelligens transzformátor-alállomás gyorsan és egyszerűen

Az intelligens helyi hálózatok csak annyira okosak, amennyire az egyes elemeik. A mérésre és kommunikációra képes 3NA COM LV HRC beépítése által a transzformátor-alállomások intelligensekké válnak, és digitális rendszerekbe integrálhatók. A hálózati tevékenységek átláthatóságának köszönhetően optimálisan nyomon követhető az energiaáramlás, a közelgő áramkimaradásokat még bekövetkezésük előtt észlelhetők és gyorsabban kijavíthatók.

A hozzáadott mérési és kommunikációs képességek ellenére ugyanolyan méretekkel rendelkezik, mint a hagyományos LV HRC biztosítóbetétek, és a meglévő 400 V-os áramelosztó rendszerekben képes helyettesíteni azokat. A mért adatokat képes továbbítani a 7KN Powercenter 1000 adatátalakítóra - vezeték nélkül, egy mezőn belül - és onnan Modbus TCP hálózaton keresztül magasabb szintű rendszerek számára is eljuttatni.

A hírben szereplő termékek
Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét
 
Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét

A Sentron 3NA COM LV HRC biztosítóbetét mérési és kommunikációs funkciókkal rendelkezik, melynek köszönhetően nemcsak optimális túlterhelés- és rövidzárlat-védelmet biztosít, hanem olyan digitális megoldást is kínál, amely átláthatóvá teszi a helyi energiaelosztást. A készüléken belül elkülönül a védelmi és a mérési, kommunikációs funkció, így, ha a biztosíték kioldott, az külön cserélhető, míg az elektronikai egysége a beépített áramváltóval továbbra is használható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Terheléskapcsolók, szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Terheléskapcsolók, szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...