Sector Reset gyorskapu a Ditec-től

Nagy targonca forgalomhoz, akár napi 1200 nyitás-zárás

A Sector Reset gyorskaput a gyár mérnökei olyan ipari környezetre fejlesztették, ahol a nyíláson keresztül nagy targonca forgalom bonyolódik le, akár napi 1200 nyitás-zárás. Ilyenkor több esetben is előfordulhat, hogy a targonca neki ütközhet a PVC ponyvának. A már meglévő típusokon úgynevezett Anti Crash (törőelem) vagy Fast Repair System (visszapattintható) élvédelem található. Ezzel szemben a Sector Reset kapu ponyvája teljesen más rendszer szerint működik. A ponyva két függőleges oldalán végig egy "cipzár" elven működő rögzítő elem van. Amikor a ponyvának nekiütközik valami a cipzár szétnyílik és nem keletkezik kár. A régebbi rendszereken ilyenkor a ponyvát manuálisan vissza kellet helyezni. A Reset kapunál ez automatikusan történik, visszafűzi magát a vezetősínbe.

Az új rendszernek köszönhetően a kapu szélterhelése is megnőtt. Mérettől függően akár 130 km/h szélterhelést is elvisel.
A kapu nyitási sebessége 0,8 - 2,0 m/s, a zárási sebessége 0,4 - 0,8 m/s között állítható fokozat mentesen.
Ha a Sector Reset gyorskapuval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Automata Bejáratok Specialistája Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...