proidea.hu online termékinformációs katalógus

RollMatic redőnyrács a Hörmann-tól


2013. június 28.

Szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval
A kompakt, max. 335 mm szemöldökigényű és benyúlási mélységű felépítési módnak köszönhetően az új RollMatic redőnyrács különösen szűk helyekre, kisebb üzletek lezárására alkalmas. Válasszon a 2 kapulap-variáció közül. Mindkét kivitel kapható kezeletlen, illetve hengerelt vagy a RAL színkártya szerinti sokféle színben. Így a redőnyrács színben tökéletesen belesimul környezetébe.
 
Kézi vagy motoros működtetés
A működtetés történhet kézzel, húzólánccal illetve húzókötéllel vagy meghajtással automatizálva. Az alapkiviteli erőhatárolásnak köszönhetően sem záróélvédelmet, sem behúzás elleni védelmet nem kell installálni. A meghajtás helytakarékos módon a kaputengely burkolatába van integrálva. Így a kapu számára a csapágyoldalon csak 100 mm, a meghajtás oldalán pedig csak 200 mm hely szükséges.
 
Megbízható és biztonságos
A jól bevált húzórugós technikának köszönhetően a kapu kézzel is könnyen működtethető. A meghajtással ellátott kapuknál ezek rásegítenek a meghajtásnak a kapu nyitása és a zárása során. Ráadásul kiegészítésként dupla kötélvezetés biztosítja a kaput a lezuhanás ellen.
 
Betörésgátló módon rögzítve
Az alapkivitelhez járó, a kapulap oldalsó végeire szerelt, kihúzás elleni védelem megbízhatóan a vezetősínben tartja a kaput. Így biztosítja a redőnyrács kapulapját a vezetősínből való kinyomás ellen és hatékonyan véd a betöréssel szemben.
   
Biztonságosan reteszelve
A kézi működtetésű redőnyrácsokat hengerzárbetéttel ellátott, lezárható aljzatprofillal lehet reteszelni. A működtetés tetszés szerint történhet belülről vagy kívülről. Alternatívaként a rácsot egy tolóretesszel is biztosítani lehet. A meghajtással ellátott kapuknál a meghajtás megakadályozza a kapulap felemelését. Kiegészítő biztonságot nyújt ilyenkor a zárható aljzatprofil és a tolóretesz.
 
HG-L, könnyű és kompakt alumínium kivitel
Az elegáns és helytakarékos alumínium kivitel különösen bevásárlóközpontok kisebb üzleteinek lezárására alkalmas. A felületet tekintve a hengerelt vagy a porszórt felület választható.
 
HG 75, alumínium
Az extrudált alumíniumprofilok kezeletlen vagy porszórt felülettel kaphatók. A 100 × 40 mm méretű négyszög alakú, nagy áttöréseket sorba rendezett vagy eltolt elrendezésben szállítják.

A RollMatic redőnyráccsal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Telefon: +36 80 887 575
Fax: +36 24 525 110
E-mail:
Web: www.hormann.hu
Szujó László
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti. Mindezt egy családi vállalkozás évtizedeken át tartó folyamatos növekedésével érték el, szem előtt tartva az innovációt és a minőségi garanciát.
További hírek az Ipari kapuk, gyorskapuk termékkategóriában
További hírek az Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  RollMatic  redőnyrács  Hörmann