RollMatic redőnyrács a Hörmann-tól

Szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval
A kompakt, max. 335 mm szemöldökigényű és benyúlási mélységű felépítési módnak köszönhetően az új RollMatic redőnyrács különösen szűk helyekre, kisebb üzletek lezárására alkalmas. Válasszon a 2 kapulap-variáció közül. Mindkét kivitel kapható kezeletlen, illetve hengerelt vagy a RAL színkártya szerinti sokféle színben. Így a redőnyrács színben tökéletesen belesimul környezetébe.
Galéria
Galéria
Kézi vagy motoros működtetés
A működtetés történhet kézzel, húzólánccal illetve húzókötéllel vagy meghajtással automatizálva. Az alapkiviteli erőhatárolásnak köszönhetően sem záróélvédelmet, sem behúzás elleni védelmet nem kell installálni. A meghajtás helytakarékos módon a kaputengely burkolatába van integrálva. Így a kapu számára a csapágyoldalon csak 100 mm, a meghajtás oldalán pedig csak 200 mm hely szükséges.
Galéria
Megbízható és biztonságos
A jól bevált húzórugós technikának köszönhetően a kapu kézzel is könnyen működtethető. A meghajtással ellátott kapuknál ezek rásegítenek a meghajtásnak a kapu nyitása és a zárása során. Ráadásul kiegészítésként dupla kötélvezetés biztosítja a kaput a lezuhanás ellen.
Galéria
Betörésgátló módon rögzítve
Az alapkivitelhez járó, a kapulap oldalsó végeire szerelt, kihúzás elleni védelem megbízhatóan a vezetősínben tartja a kaput. Így biztosítja a redőnyrács kapulapját a vezetősínből való kinyomás ellen és hatékonyan véd a betöréssel szemben.
Galéria
Galéria
Biztonságosan reteszelve
A kézi működtetésű redőnyrácsokat hengerzárbetéttel ellátott, lezárható aljzatprofillal lehet reteszelni. A működtetés tetszés szerint történhet belülről vagy kívülről. Alternatívaként a rácsot egy tolóretesszel is biztosítani lehet. A meghajtással ellátott kapuknál a meghajtás megakadályozza a kapulap felemelését. Kiegészítő biztonságot nyújt ilyenkor a zárható aljzatprofil és a tolóretesz.
Galéria
Galéria
HG-L, könnyű és kompakt alumínium kivitel
Az elegáns és helytakarékos alumínium kivitel különösen bevásárlóközpontok kisebb üzleteinek lezárására alkalmas. A felületet tekintve a hengerelt vagy a porszórt felület választható.
HG 75, alumínium
Az extrudált alumíniumprofilok kezeletlen vagy porszórt felülettel kaphatók. A 100 × 40 mm méretű négyszög alakú, nagy áttöréseket sorba rendezett vagy eltolt elrendezésben szállítják.
A RollMatic redőnyráccsal kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Hörmann redőnykapuk, redőnyrácsok

A csak kevés komponensből álló egyszerű szerkezetnek köszönhetően a redőnykapuk különösen gazdaságosak és robosztusak. A követelménytől függően különböző kapulap- és felszereltségi variációk választhatók. Nem gyakori használat esetén a csarnoknyílásokhoz különösen gazdaságos megoldást kínál az SB redőnykapu, innovatív zárórugó-technológiával. A nagy igénybevételt jelentő logisztikai feladatokhoz a Decotherm S redőnykapu a jó választás.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...