Decentralizált szekrény a RITTAL-tól

A CM Compact-Medium kompakt sorozatot áprilisban mutatták be a Hannoveri Ipari Vásáron és 2005. második felétől kapható. Az egyedi szekrények új sorozata a méret és a belső kiépítés területén megvalósított rugalmassága miatt megnyerő.

Decentralizált szekrény a RITTAL-tól2005. okt. 5.
Decentralizált szekrény a RITTAL-tól

A nagy központi szekrények, illetve a belőlük épített teljes szekrényfalak háttérbe szorultak. Elérkezett a kompakt egyedi szekrények ideje, amelyek gépekre és berendezésekre szerelve gondoskodnak a beszerelt komponensek optimális védelméről. A decentralizálás irányába mutató visszafordíthatatlan fejlődés eredményeképpen olyan egyedi szekrényrendszerekre van szükség, amelyek gyorsan és biztonságosan felszerelhetők és huzalozhatók, továbbá a felhasználó számára – a teljes működésbiztonság mellett – kézzel fogható pénzügyi előnyökkel járnak.

A Rittal ismét újat alkotott, és a vásárlók és felhasználók kívánságait figyelembe véve kifejlesztette a CM Compact-Medium kompakt sorozatot. Az egyedi szekrények új sorozata, amelyet áprilisban mutattak be elsőként a Hannoveri Ipari Vásáron és 2005. második felétől kapható, megnyerő a méret és a belső kiépítés területén megvalósított rugalmassága miatt, valamint kedvező költségigénye révén.

Az új szekrénysorozat mellett szóló nyomós érv a sokoldalúság: a CM házak, amelyek egy- és kétajtós kivitelben kaphatók, 14 különböző méretben állnak rendelkezésre. 300, ill. 400 mm-es beépítési mélység, 800 és 1400 mm közötti magasság, valamint 600 és 1200 mm közötti szélesség közül lehet választani. Amennyiben ez a valóban széles skálán mozgó hely-, illetve területkínálat nem lenne elegendő, olyan CM kompakt szekrények is rendelhetők, amelyek a klasszikus raszterméreten túlmenően a vevő által megadott adatoknak megfelelően vannak méretezve és gyártva.

Decentralizált szekrény a RITTAL-tól
Decentralizált szekrény a RITTAL-tól

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...