proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Resideo bemutatja a T3-sorozatú szobatermosztátot


2019. július 10.

Intuitív fűtési idő és hőmérséklet-szabályozás a legkülönbözőbb létesítmények számára

Az ingatlantulajdonosok és a létesítménygazdálkodók egyre nagyobb energiahatékonyságot követelnek meg épületeikben. Ahhoz, hogy ezt elérjék, az egyik legfontosabb tényező a fűtésszabályozás kiválasztása.

A Resideo Technologies, Inc. (NYSE: REZI), a Honeywell Home™ fűtésszabályozó termékek gyártója, a Honeywell Home T3 programozható termosztátcsaláddal bővítette fűtésszabályozói portfólióját. Ezek a termosztátok bármely ingatlanban és fűtési rendszerrel használhatók.
új Honeywell Home T3 programozható termosztát
A Honeywell Home T3 programozható termosztátok a hazai fűtési rendszerek kifinomult, automatikus vezérlését biztosítják, számos olyan funkcióval, mint például:
  • Optimális leállítási, indítási és késleltetett leállítási funkció. A termosztát „megtanulja” a felhasználók fűtési szokásait és annak megfelelően szabályozza a helyiségek hőmérsékletét
  • Reagálás a külső hőmérséklet változására és a fűtési rendszerek automatikus beindítása
  • Nagyméretű, digitális kijelző az egyszerű hőmérséklet- és időzítési beállításokhoz
A T3-at úgy fejlesztették ki, hogy intuitív fűtési időt és hőmérséklet-szabályozást biztosítson a legkülönbözőbb létesítmények számára, különösen azokban az esetekben, amikor több termosztátra van szükség, például egy kollégium, nyugdíjas otthon vagy lakópark esetében.
új Honeywell Home T3 programozható termosztát
A termosztátcsaládban két modell található: egy vezetékes változat, amely ideális a meglévő vezetékes termosztátok cseréjére és egy vezeték nélküli verzió, amely minimalizálja a telepítési időt. Mindkettő 7 napos vagy 5/2 napos, gyárilag előre beállított időprogrammal, valamint nyári és téli automatikus időváltási funkciókkal rendelkezik és elérhető OpenTherm változatban is.

A vezeték nélküli változat egy egyszerűen beszerelhető, könnyen üzembe helyezhető, gyárilag összetanított kazánvezérlő modullal érkezik. A vezetékes változatnál csak a fali szerelőkeretet kell felhelyezni, bekötni a vezetékeket és már működik is.

A véletlen beállítások elkerülése érdekében minden termosztát zárolható, illetve a felső és az alsó beállított határértékek biztosítják a fagyvédelmet és hogy ne lehessen szélsőséges hőmérsékletértékeket beállítani.

Martin Wilson, a Resideo - a Honeywell Home™ fűtésszabályozó termékek gyártójának - értékesítési igazgatója elmondta: „A Resideo-nál büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket szakemberek telepítik, és tudjuk, hogy néha a munka legnehezebb része a megfelelő termosztát kiválasztása. A T3-at úgy tervezték, hogy megfeleljen a telepítők, a tervezők, a tulajdonosok és a végfelhasználók igényeinek, termosztátot kínálva minden alkalmazáshoz.”


A Resideo-ról
A Resideo lakossági komfort és biztonsági megoldásokat nyújtó és kisfeszültségű biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cég. A szakmában szerzett 130 éves tapasztalatára alapozva a Resideo mára jelen van közel 150 millió otthonban, évente 15 millió rendszert telepítve. A vállalat 40 évre szóló kizárólagos licenc szerződéssel rendelkezik a Honeywell Home márkanév használatára. Az ADI Global Distribution elnevezésű vállalatán keresztül több mint 100.000 professzionális partnert szolgál ki a világ mintegy 100 országában, raktárainak száma pedig meghaladja a 200-at világszerte. A Resideo 4.8 milliárd amerikai dollár éves árbevételű vállalat, közel 14.500 dolgozóval.
 
 

Termék
T3-sorozatú programozható szobatermosztátok

A négyféle modellben kapható T3-sorozat minden alkalmazási területet lefed. A T3 szabványos vezetékes verzió a meglévő termosztátok helyére könnyen telepíthető. A T3R rádiófrekvenciás szobatermosztát könnyen, vezetékezés nélkül telepíthető. Mindkét típus OpenTherm változatban is elérhető. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően a T3 szobatermosztát egyszerűen beprogramozható, könnyedén beállítható a fűtési időprogram és a kívánt hőmérséklet. A készülék 7 napos vagy 5/2 napos gyárilag előre beállított időprogrammal rendelkezik. Maximum napi 4 kapcsolási pont állítható be, illetve könnyen felülbírálható az éppen aktuális időprogram. A gyors üzembe helyezéssel rengeteg idő és energia spórolható meg, különösen tömeges beszerelés esetén.

Cég
Zöld szám: +36 80 021 331
Székhely: H-8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 147.
Kereskedelmi iroda: H-1062 Budapest, Andrássy út 100
E-mail:
Web: https://homecomfort.resideo.com/sites/europe/
Márvány János
tervezői támogatás - Nyugat-Magyarország +36 30 279 1838
Vámos György
tervezői támogatás - Kelet-Magyarország +36 30 992 1884
   
A Resideo lakossági komfort és biztonsági megoldásokat nyújtó, valamint kisfeszültségű biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cég. A szakmában szerzett 130 éves tapasztalatára alapozva a Resideo mára jelen van közel 150 millió otthonban, évente 15 millió rendszert telepítve. A vállalat 40 évre szóló kizárólagos licenc szerződéssel rendelkezik a Honeywell Home márkanév használatára. Az ADI Global Distribution elnevezésű vállalatán keresztül több mint 100.000 professzionális partnert szolgál ki a világ mintegy 100 országában, raktárainak száma pedig meghaladja a 200-at világszerte. A Resideo 4.8 milliárd amerikai dollár éves árbevételű vállalat, közel 14.500 dolgozóval.
Márkanevek: Honeywell Home (A Resideo Technologies Inc. a Honeywell Home védjegyet a Honeywell International Inc. engedélyével használja)
További hírek a Fűtésszabályozók termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Honeywell  Home  T  3  T-3  programozható  termosztátcsalád  szobatermosztátok  fűtésszabályozás  fűtésszabályozó  Resideo  Technologies  Inc