A Resideo bemutatja a T3-sorozatú szobatermosztátot

Intuitív fűtési idő és hőmérséklet-szabályozás a legkülönbözőbb létesítmények számára

Az ingatlantulajdonosok és a létesítménygazdálkodók egyre nagyobb energiahatékonyságot követelnek meg épületeikben. Ahhoz, hogy ezt elérjék, az egyik legfontosabb tényező a fűtésszabályozás kiválasztása.

A Resideo Technologies, Inc. (NYSE: REZI), a Honeywell Home™ fűtésszabályozó termékek gyártója, a Honeywell Home T3 programozható termosztátcsaláddal bővítette fűtésszabályozói portfólióját. Ezek a termosztátok bármely ingatlanban és fűtési rendszerrel használhatók.
új Honeywell Home T3 programozható termosztát
új Honeywell Home T3 programozható termosztát

A Honeywell Home T3 programozható termosztátok a hazai fűtési rendszerek kifinomult, automatikus vezérlését biztosítják, számos olyan funkcióval, mint például:
  • Optimális leállítási, indítási és késleltetett leállítási funkció. A termosztát „megtanulja” a felhasználók fűtési szokásait és annak megfelelően szabályozza a helyiségek hőmérsékletét
  • Reagálás a külső hőmérséklet változására és a fűtési rendszerek automatikus beindítása
  • Nagyméretű, digitális kijelző az egyszerű hőmérséklet- és időzítési beállításokhoz
A T3-at úgy fejlesztették ki, hogy intuitív fűtési időt és hőmérséklet-szabályozást biztosítson a legkülönbözőbb létesítmények számára, különösen azokban az esetekben, amikor több termosztátra van szükség, például egy kollégium, nyugdíjas otthon vagy lakópark esetében.
új Honeywell Home T3 programozható termosztát
új Honeywell Home T3 programozható termosztát

A termosztátcsaládban két modell található: egy vezetékes változat, amely ideális a meglévő vezetékes termosztátok cseréjére és egy vezeték nélküli verzió, amely minimalizálja a telepítési időt. Mindkettő 7 napos vagy 5/2 napos, gyárilag előre beállított időprogrammal, valamint nyári és téli automatikus időváltási funkciókkal rendelkezik és elérhető OpenTherm változatban is.

A vezeték nélküli változat egy egyszerűen beszerelhető, könnyen üzembe helyezhető, gyárilag összetanított kazánvezérlő modullal érkezik. A vezetékes változatnál csak a fali szerelőkeretet kell felhelyezni, bekötni a vezetékeket és már működik is.

A véletlen beállítások elkerülése érdekében minden termosztát zárolható, illetve a felső és az alsó beállított határértékek biztosítják a fagyvédelmet és hogy ne lehessen szélsőséges hőmérsékletértékeket beállítani.

Martin Wilson, a Resideo - a Honeywell Home™ fűtésszabályozó termékek gyártójának - értékesítési igazgatója elmondta: „A Resideo-nál büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket szakemberek telepítik, és tudjuk, hogy néha a munka legnehezebb része a megfelelő termosztát kiválasztása. A T3-at úgy tervezték, hogy megfeleljen a telepítők, a tervezők, a tulajdonosok és a végfelhasználók igényeinek, termosztátot kínálva minden alkalmazáshoz.”


A Resideo-ról
A Resideo lakossági komfort és biztonsági megoldásokat nyújtó és kisfeszültségű biztonságtechnikai termékeket forgalmazó cég. A szakmában szerzett 130 éves tapasztalatára alapozva a Resideo mára jelen van közel 150 millió otthonban, évente 15 millió rendszert telepítve. A vállalat 40 évre szóló kizárólagos licenc szerződéssel rendelkezik a Honeywell Home márkanév használatára. Az ADI Global Distribution elnevezésű vállalatán keresztül több mint 100.000 professzionális partnert szolgál ki a világ mintegy 100 országában, raktárainak száma pedig meghaladja a 200-at világszerte. A Resideo 4.8 milliárd amerikai dollár éves árbevételű vállalat, közel 14.500 dolgozóval.
 

A hírben szereplő termékek

T3-sorozatú programozható helyiség termosztátok
 
T3-sorozatú programozható helyiség termosztátok

A négyféle modellben kapható T3-sorozat minden alkalmazási területet lefed. A T3 szabványos vezetékes verzió a meglévő termosztátok helyére könnyen telepíthető. A T3R rádiófrekvenciás szobatermosztát könnyen, vezetékezés nélkül telepíthető. Mindkét típus OpenTherm változatban is elérhető. A felhasználóbarát felületnek köszönhetően a T3 szobatermosztát egyszerűen beprogramozható, könnyedén beállítható a fűtési időprogram és a kívánt hőmérséklet. A készülék 7 napos vagy 5/2 napos gyárilag előre beállított időprogrammal rendelkezik. Maximum napi 4 kapcsolási pont állítható be, illetve könnyen felülbírálható az éppen aktuális időprogram. A gyors üzembe helyezéssel rengeteg idő és energia spórolható meg, különösen tömeges beszerelés esetén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...