Relazzo kültéri padlóburkolat a REHAU-tól

Fa-műanyag kompozit anyagból készült, mely ötvözi a fa természetességét a modern műanyag előnyös tulajdonságaival.


Ha épp napozna a nyugágyon, vagy egy tavaszi napon reggelijét szeretné elkölteni, esetleg egy nyugodtabb grillestet tervez, vagy éppenséggel egy fárasztó munkanap után kívánja kipihenni magát – bármi célja is legyen, a teraszán elsősorban nyugalmas órákat szeretne eltölteni, kikapcsolódást keres, élvezi a kellemes időt. A Relazzo azonban még akkor is megállja a helyét, ha komolyabb igénybevételnek tenné ki terasza burkolatát.

A Relazzo esetében a REHAU az ún. RAUWOOD alapanyagot, az innovatív WPC, vagyis fa-műanyag kompozit anyagot használta fel, amely ötvözi a fa természetességét a modern műanyagok előnyös tulajdonságaival. Az anyag előállításához természetesen kizárólag ellenőrzött európai erdőgazdálkodásból származó faanyag és környezetbarát polypropilén kerül felhasználásra.

  • Extrém kemény felszín
  • Hosszú élettartam
  • Nagy törésállóság
  • Kiváló időjárásállóság
  • Egyszerű telepítés
  • Környezetbarát alapanyag
  • Csúszásgátló
  • Szálka- és repedésmentes
  • Könnyen kezelhető
  • Formatartó
Rehau Relazzo kültéri padlóburkolat 2.
Rehau Relazzo kültéri padlóburkolat 2.
Rehau Relazzo kültéri padlóburkolat
Rehau Relazzo kültéri padlóburkolat
Rehau Relazzo kültéri padlóburkolat 3.
Rehau Relazzo kültéri padlóburkolat 3.

Kemény külső
Barkácsolás a teraszon, önfeledett gyerekzsúrok, játszó háziállatok nem jelentenek veszélyt a terasz burkolatára többé. A Relazzo felületének kimagasló keménysége megóvja a burkolatot a sérülésektől.

Mezítláb is biztonságban
Különleges felületkialakításának köszönhetően a Relazzo ránézésre megtévesztően hasonlít a fára, de előnyös tulajdonságai révén túlszárnyalja a faburkolatokat. A Relazzo kültéri padlóburkolat nem repedezik, szálkamentes, csúszásmentes, így egészen különleges felületet kölcsönöz teraszának.

Bármilyen idő jön
Eső, hó, fagy vagy hőség – az időjárás igen változékony lehet. Mindez a kültéren használatos termékekkel szemben magas minőségi követelményeket támaszt. A Relazzo könnyedén megfelel minden, az időjárás által támasztott kihívásnak, így az Ön terasza hosszú távon is megőrzi alakját és könnyen tisztítható marad. Nincs szükség többé a fárasztó csiszolásra, festésre vagy a padlózat cseréjére.

Ha a bemutatott termékkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a gyártótól, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

Kategóriák
Fa-műanyag kompozit burkolatok
Fa-műanyag kompozit burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...