proidea.hu online termékinformációs katalógus

Relazzo kültéri padlóburkolat a REHAU-tól


2008. július 07.

Fa-műanyag kompozit anyagból készült, mely ötvözi a fa természetességét a modern műanyag előnyös tulajdonságaival.

Ha épp napozna a nyugágyon, vagy egy tavaszi napon reggelijét szeretné elkölteni, esetleg egy nyugodtabb grillestet tervez, vagy éppenséggel egy fárasztó munkanap után kívánja kipihenni magát – bármi célja is legyen, a teraszán elsősorban nyugalmas órákat szeretne eltölteni, kikapcsolódást keres, élvezi a kellemes időt. A Relazzo azonban még akkor is megállja a helyét, ha komolyabb igénybevételnek tenné ki terasza burkolatát.

A Relazzo esetében a REHAU az ún. RAUWOOD alapanyagot, az innovatív WPC, vagyis fa-műanyag kompozit anyagot használta fel, amely ötvözi a fa természetességét a modern műanyagok előnyös tulajdonságaival. Az anyag előállításához természetesen kizárólag ellenőrzött európai erdőgazdálkodásból származó faanyag és környezetbarát polypropilén kerül felhasználásra.

 
  • Extrém kemény felszín
  • Hosszú élettartam
  • Nagy törésállóság
  • Kiváló időjárásállóság
  • Egyszerű telepítés
  • Környezetbarát alapanyag
  • Csúszásgátló
  • Szálka- és repedésmentes
  • Könnyen kezelhető
  • Formatartó
 
 
Kemény külső
Barkácsolás a teraszon, önfeledett gyerekzsúrok, játszó háziállatok nem jelentenek veszélyt a terasz burkolatára többé. A Relazzo felületének kimagasló keménysége megóvja a burkolatot a sérülésektől.

Mezítláb is biztonságban
Különleges felületkialakításának köszönhetően a Relazzo ránézésre megtévesztően hasonlít a fára, de előnyös tulajdonságai révén túlszárnyalja a faburkolatokat. A Relazzo kültéri padlóburkolat nem repedezik, szálkamentes, csúszásmentes, így egészen különleges felületet kölcsönöz teraszának.

Bármilyen idő jön
Eső, hó, fagy vagy hőség – az időjárás igen változékony lehet. Mindez a kültéren használatos termékekkel szemben magas minőségi követelményeket támaszt. A Relazzo könnyedén megfelel minden, az időjárás által támasztott kihívásnak, így az Ön terasza hosszú távon is megőrzi alakját és könnyen tisztítható marad. Nincs szükség többé a fárasztó csiszolásra, festésre vagy a padlózat cseréjére.


Ha a bemutatott termékkel kapcsolatban információt, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a gyártótól, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek a Fa-műanyag kompozit burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában