proidea.hu online termékinformációs katalógus

REHAU Nea helyiséghőmérséklet szabályozó


2013. október 02.

Felületfűtési rendszerek szabályozására szolgál


Kicsi, sík - mégis sok funkciót nyújt! A karakteres élek mellett a sík, mindössze 26 mm-es sziluett és az átgondolt kezelés is a REHAU új helyiséghőmérséklet-szabályozója, a Nea mellett szól. Egyszerűen más, mint a többi!

Az új Nea helyiséghőmérséklet-szabályozó a felületfűtési rendszerek szabályozására szolgál, de sokkal több annál! Kitüntetett formavilága, egyszerű szerelése és könnyű kezelése mellett sok kényelmes funkciója is rendkívül meggyőző. Három változatban kapható: fűtés (Nea H), fűtés időkapcsoló programmal (Nea HT) és fűtés/hűtés időkapcsoló programmal (Nea HCT). A REHAU Nea helyiségszabályozója 24 vagy 230 V-ról üzemeltethető.
 
Formavilága: kitüntetett
A Nea helyiségszabályozó egyedi és időtlen formavilága is igen meggyőző, amely ebben a kivitelben csak a REHAU-nál kapható – és amely az ISH 2013 alkalmával történő bemutatással egy időben a red dot design awardot is elnyerte.

Szerelése: egyszerű
A kiváló minőségű szabályozó kompakt és sík kivitelű, és megvilágított, jól leolvasható LC kijelzővel van felszerelve. Szerelése egyszerű és biztonságos, a készülék egyaránt elhelyezhető vakolat alatti szerelődobozra, vagy közvetlenül a falfelületen is.
Kezelése: gyerekjáték
A Nea helyiségszabályozó kezelése mindössze három gombbal történik. Az egyértelmű szimbólumokkal ellátott, könnyen áttekinthető állapotkijelzőnek köszönhetően kezelése egyszerű és magától értetődő. A beállítható biztonsági zárral megakadályozható a készülék illetéktelen kezelése, a felhasználói, szerviz és szakértői hozzáférési szintek pedig különböző jogosultságokat biztosítanak a paraméterek beállításához.

Funkciói: kényelmesek
A szabályozó további funkciói megkönnyítik a készülék használóinak mindennapjait. Így például a HT és HCT változat beépített időkapcsoló programjával naponként akár három időzóna is programozható. A készülék ezen kívül a pontos időt is megjeleníti. Különböző módok állíthatók be, például „Jelenlét mód”, „Nyaralás mód” és „Összejövetel mód”. A Nea HCT helyiségszabályozó optimálisan kombinálható a REHAU külső érzékelővel.

A REHAU Nea helyiséghőmérséklet szabályozóval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek a Szabályozók termékkategóriában
További hírek az Épületgépészeti automatika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  REHAU  Nea  helyiséghőmérséklet  hőmérséklet  helyiség  szabályozó  felületfűtési  rendszer  szabályozásra