REHAU Nea helyiséghőmérséklet szabályozó

Felületfűtési rendszerek szabályozására szolgál

 
Formavilága: kitüntetett
A Nea helyiségszabályozó egyedi és időtlen formavilága is igen meggyőző, amely ebben a kivitelben csak a REHAU-nál kapható – és amely az ISH 2013 alkalmával történő bemutatással egy időben a red dot design awardot is elnyerte.

Szerelése: egyszerű
A kiváló minőségű szabályozó kompakt és sík kivitelű, és megvilágított, jól leolvasható LC kijelzővel van felszerelve. Szerelése egyszerű és biztonságos, a készülék egyaránt elhelyezhető vakolat alatti szerelődobozra, vagy közvetlenül a falfelületen is.
Kezelése: gyerekjáték
A Nea helyiségszabályozó kezelése mindössze három gombbal történik. Az egyértelmű szimbólumokkal ellátott, könnyen áttekinthető állapotkijelzőnek köszönhetően kezelése egyszerű és magától értetődő. A beállítható biztonsági zárral megakadályozható a készülék illetéktelen kezelése, a felhasználói, szerviz és szakértői hozzáférési szintek pedig különböző jogosultságokat biztosítanak a paraméterek beállításához.

Funkciói: kényelmesek
A szabályozó további funkciói megkönnyítik a készülék használóinak mindennapjait. Így például a HT és HCT változat beépített időkapcsoló programjával naponként akár három időzóna is programozható. A készülék ezen kívül a pontos időt is megjeleníti. Különböző módok állíthatók be, például „Jelenlét mód”, „Nyaralás mód” és „Összejövetel mód”. A Nea HCT helyiségszabályozó optimálisan kombinálható a REHAU külső érzékelővel.

A REHAU Nea helyiséghőmérséklet szabályozóval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Nea és Nea Smart helyiséghőmérséklet-szabályozók

Az innovatív Nea szobatermosztát kényelmesen és megbízhatóan biztosíthatja a kellemes közérzetet nyújtó hőmérsékletet. A számos praktikus funkciónak köszönhetően a pontos beállítás és a különböző időprogramok kiválasztása gyerekjáték. A Nea Smart segítségével ez ráadásul a távoli eléréssel is működik - a készülék korszerűen okostelefonról vagy táblagépről bárhonnan vezérelhető és felügyelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...