RAVAK csaptelep újdonságok

Konyhai csaptelep, falba süllyesztett csaptelep és szerelési rendszer, kádperemre szerelhető és bidé csaptelep

5 év garancia a csaptelepre Műszaki rajz

Chrome falba süllyesztett, háromutas termosztátos csaptelep

Ez a csaptelep teljesen egyedülálló megoldás a piacon, mivel lehetővé teszi a kevert víz elosztását egyszerre egy, két vagy akár három helyre. Olyan helyzetekben használhatjuk, ha a kádtöltés mellett még egy fej- és egy kézizuhanyt is létesítünk, vagy a zuhanyzóban hidromasszázs fúvókákat építünk be a fej- és kézizuhany mellett.
A Chrome falba süllyesztett csaptelepek kiválóan alkalmasak a Chrome kádakhoz, de természetesen más RAVAK kádakhoz és zuhanyzókhoz is. Kádhoz való alkalmazásnál a kádhoz szerelni kell egy vízfeltöltő falikart (CR 027.00), vagy el kell látni kádfeltöltős túlfolyóval, és a kád fölé a megfelelő helyre el kell helyezni egy fali csatlakozót, amihez fej- és kézizuhanyt lehet telepíteni. Ha zuhanyzóhoz építjük be, akkor kell egy fejzuhany, egy kézizuhany és emellett hidromasszázs fúvókákat helyezhetünk el a falban.
Az R-Box Multi a falba való rögzítéshez szükséges anyagokat tartalmazza, nem tartalmazza viszont a vízvezeték-hálózathoz való csatlakoztatáshoz szükséges anyagokat. Tartalmaz egy műanyag fedelet az R-Box Multi belső részében, amely lehetővé teszi, hogy a csaptelep falon kívüli részének eltávolítása után is fennmaradhasson a vízellátás a fürdőszobában. Ezen műanyag rész (dugó) segítségével a vízellátás lekapcsolása nélkül levegőtleníteni lehet a rendszert. Az R-Box Multi felső részén van egy egyértelmű nyíl-jelölés az R-Box Multi alaptest és a felső rész (CR 067.00) helyes elhelyezésére vonatkozólag.

Műszaki rajz

mivel a csaptelep a falban van, a zuhany alatti több hely nagyobb mozgásszabadságot nyújt Műszaki rajz

Lehetővé teszi a kevert víz elosztását egyszerre egy, két vagy akár három helyre. Olyan helyzetekben használhatjuk, ha a kádhoz még egy fej- és egy kézizuhanyt is létesítenénk, vagy a zuhanyzóban hidromasszázs fúvókákat építenénk be a fej- és kézizuhany mellett.
Nagyon könnyű és biztonságos telepítést tesz lehetővé, megerősített gipszkartonba, illetve klasszikus tégla, vagy beton falazatba ajánlott.
Az R-Box Multi a falba való rögzítéshez szükséges anyagokat tartalmazza, nem tartalmazza viszont a vízvezeték-hálózathoz való csatlakoztatáshoz szükséges anyagokat.


alkalmas minden RAVAK kádhoz Műszaki rajz
5 év garanciával A csaptelep a mosdó nyílásába szerelhető.
A fali szerelvény tartalmaz egy nyitó és zárószelepet a víz megnyitásához, rajta egy rögzítési hellyel a zuhanyfej számára, egy tömlőcsatlakozót, tömlőt, és egy gombos bidézuhanyt.

Műszaki rajz

A RAVAK csaptelepek termékismertetőit letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
RAVAK csaptelepek
14 termék

A fürdőszobai csaptelepeken kívül olyan konyhai mosogató-csaptelepeket is talál a RAVAK kínálatában, melyek megédesítik a főzést, a fürdőszobai csapteleppel összehangolva pedig egységes és esztétikus külsőt kölcsönöznek egész lakásának. Használja ki a márka, a hozzá tartozó szerviz és a lehető legjobb minőség nyújtotta előnyt.

14 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...