proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAUTITAN - az új generáció


2009. május 27.

Számos új fejlesztésű terméket vezet be 2009-ben a REHAU

A REHAU számos új fejlesztésű terméket vezet be 2009-ben mind az épületgépészeti, mind a nyílászáró- és függönyfalrendszerek területén.

Az épületgépészet területén legújabb fejlesztésük a polimer alapú RAUTITAN PX kötéstechnika, amely a közeljövőben a RAUTITAN csövek szerelésénél váltja a fém alapú kötéstechnikát, már ma megfelelve ezzel a 2013-ban bevezetésre kerülő európai ivóvízminőségi előírásoknak.

A toldóhüvelyek alapanyaga PVDF, bevezetés 2009. szeptember 1-től, az idomok alapanyaga PPSU, bevezetés 2009. december 1-től várható.

A változás a 16-40 mm közötti átmérőket érinti. A nagyobb átmérők esetében továbbra is megmarad a réz idom és a toldóhüvely.

Felhívják kedves partnereik figyelmét, hogy a 40 mm átmérőjű RAUTITAN PX toldóhüvelyes kötések elkészítéséhez a 40-es szerszámok villapárjának cseréje is szükséges.

A díjmentes csereakció részleteiért keresse REHAU kereskedőjét vagy vegye fel a céggel a kapcsolatot.

RAUTITAN PX kötéstechnika


RAUTITAN PX kötéstechnikával kapcsolatban további információt, katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek a Többrétegű csövek, csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Rehau  Rautitan  kötéstechnika  idom  épületgépészet  cső  toldóhüvely