puren PIR újdonságok a Construmán - határtalan lehetőségek poliuretánnal ipari és építészeti vonalon

Mérföldkövek az energiahatékony magas- és lapostető rendszerek terén

Energiahatékonyság, fenntarthatóság, költségcsökkentés, természetesség, hőhíd mentesség. Ezekre fókuszáltak, amikor megalkották komplett hőszigetelő rendszereiket PIR poliuretánból. Az új magyar elvárást egyszerűen teljesítik a szarufa feletti, passzív házakhoz is tökéletes tábláikkal. Ezen felül jövőbemutató, ökologikus megoldásokat mutatnak be a nagy szilárdságú poliuretán termékeikből az eddig még határokba ütközött ipari gondolatoknak.

Intelligens magastető hőszigetelés: legyen szó egy már szigetelt tető megerősítéséről. Akár most tervező asztalon lévő passzívházról, amire a legújabb 200 és 220 mm vastag PIR lapjaikkal adnak megoldást. Beszéljünk a leginnovatívabb, minimális lejtésű tetőkről, amelyeknek három generáción keresztül beázás biztosan kell helytállniuk.
A tökéletes csendről egy autópálya melletti tetőtérben gyermeke számára, a komfortos nyári és téli klíma biztosításával.
A megnyugtató, rendszerben fejlesztett részletekről a tető hőszigetelő rendszer utolsó csavarjáig.
A puren gmbh ezeket mutatja be Önnek, és válaszolja meg a kérdéseit. Megoldást adnak a lélegző Plus anyagukkal a felújítandó tetőjéhez. PavaPlus termékükben egy táblában ötvözték a hő- és az extrém hangszigetelést. puren Unterdach-hal egy homogén, mégis páraáteresztő lehetőséget adnak a már majdnem laposnak nevezhető magastetőnek. AnschlussFix, Pofi Tape ragasztó- és tömítő anyagokat a hiánytalan rendszerhez fejlesztették, hogy mindent egy kézből biztosíthassanak. puren DB 12 Kombi: az első létező párafékező fólia, amelyet az egyre gyakrabban épülő szálas és PIR hőszigetelés kombinációkhoz tökéletesítettek és gyártottak.

A lapostető náluk az attikáig tart: a teljes és hibátlan rendszer megalkotására törekedtek e téren is. Hőhidak az attika csatlakozásnál, inhomogén csomópontok, túl sok összetevős felépítmények, kiegészítőket máshol kell beszerezni, kis méretű táblák. Ezeket a kihívásokat oldották meg és biztosítanak hozzájuk intelligens termékeket. 2400*1200 mm felületű alukasírozott PIR anyagikat 100-160 mm vastagságban azonnal raktárról szállítják. Egyedileg ehhez fejlesztett PU ragasztóval, kinyomó pisztollyal. purenit konstrukciós anyagukból méretre készült attika elemet, ennek tetejére nagy nyomószilárdságú poliuretán segítségével lejtett lefedést biztosítanak. Így a hőhíd a múlté. Az attika termikusan leválasztva.

Jövőbemutató és fenntartható ipar: puren gmbh a "PIR specialist" minden téren. Egyedi, innovatív ötleteket ismernek meg évtizedek óta partnereiktől, akik megoldást várnak poliuretánból. 30-300 kg/m³ sűrűségű zártcellás PU habjaikkal számos lehetőséget adtak ablakok, ajtók, hűtőeszközök, ipari modellek továbbfejlesztésére. Mivel forma-stabilok, könnyűek, kiemelkedően hőszigetelnek, jól ellenállnak a forróságnak, és akár 200 Celsius fokos hidegnek, nem deformálódnak, méretre vágásuk határtalan.
Büszkék arra, hogy mindent felhasználnak, védve a természetünket, gondolva gyermekeink számára is fenntartani kívánt Földünkre. A gyártáskor keletkező vágási hulladékot új anyaggá formázzák. Ez a purenit. Amely a fa mechanikai tulajdonságait hordozza. Fúrható, csavarozható, ragasztható, festhető. Emellett vízálló, rothadásmentes, alaktartó, és hőszigetelő képessége kétszer jobb. Ezzel lehetővé tették nyílászárók hőhídmentes beépítését, csatlakozását, konyhapultok és nedves téri bútorok örökkévaló alaktartását. És még ki tudja, mennyi további ötletnek lehetnek részesei partnereik fantáziája révén.
Ha a puren újdonságokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a puren GmbH munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Polietilén, poliuretán és poliészter szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...