Proidea 2021.

Proidea 2021

Ünnepi köszöntő és évvégi összegzés

Kedves Olvasó!

Engedje meg, hogy a Proidea és az iBuild összes munkatársa nevében boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánjak. Az év vége ismét alkalmat nyújt a szokásos rövid visszatekintésre.

2021-ben azzal szembesültünk, hogy a tavaly még rendkívülinek gondolt helyzet hosszabb távon hatással lesz az üzleti életre. Egy kevésbé kiszámítható piacon még fontosabbak az információk, ezért mindhárom építési információs szolgáltatásunknál gondot fordítottunk a tartalom és a használhatóság fejlesztésére. 

A Proidea építési termékadatbázisban átdolgoztuk a kapcsolattartók megjelenítését és az árajánlatkérés folyamatát, hogy a látogatók még könnyebben kapcsolatba léphessenek a gyártókkal, forgalmazókkal. A hírszolgáltatásban bevezettük a Referenciák rovatot, melynek hírei ötleteket adnak a beépíthető termékekről és alkalmazható megoldásokról. 

Bővítettük a projektkutató csapatunkat, hogy az iBuild építési projekt- és cégadatbázis felhasználói még teljesebb és részletesebb információkat kapjanak az építési piac tervezett és folyamatban lévő projektjeiről. Egyre több projektről készítünk az építkezés készültségi szintjét mutató stádiumfotót. 

Idén véglegesítettük azt az eredetileg ideiglenesnek szánt intézkedést, hogy nem negyedévente, hanem havonta készítjük el az EBI Építésaktivitási Jelentéshez tartozó adatvizualizációt.
Ezzel párhuzamosan átdolgoztuk a negyedévente kiadott jelentéseket. Az új idősorokkal az építési piac és az egyes szegmensek közép- és hosszú távú trendjeit tesszük szemléletessé.

Munkatársaimmal jövőre is azon dolgozunk majd, hogy az építési piac szereplőinek még több információt közvetítsünk, még egyszerűbben.

Kívánom, hogy jókedvűen, pihenéssel teljenek az ünnepek. Vigyázzanak magukra és szeretteikre.

Répássy Gergely, ügyvezető

A hírben szereplő termékek
iBuild építési projekt- és cégadatbázis
 
iBuild építési projekt- és cégadatbázis

Kutatáson alapuló adatbázis a tervezett és a folyamatban lévő magyarországi és romániai építési projektek és az aktív beruházó, tervező, kivitelező cégek adataival.

Termék kártya
Proidea építési termékinformációs szolgáltatás
 
Proidea építési termékadatbázis és hírszolgáltatás

A proidea.hu weboldalon az építési termékek gyártói, forgalmazói osztanak meg termékinformációkat és híreket a látogatókkal, elsősorban tervezőkkel, kivitelezőkkel és építtetőkkel.

Termék kártya
EBI Építésaktivitási Jelentés
 
EBI Építésaktivitási Jelentés

Egyedi építési projektek adatain alapuló negyedéves elemzések a magyarországi és romániai építési piac aktuális teljesítményéről az ELTINGA, a Buildecon és az ibuild.info együttműködésében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Eszközök
Eszközök
Berendezések
Berendezések
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...