ProIDEA 2018.

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Ünnepi köszöntő és év végi összegzés

Kedves Olvasó!

Üdvözlöm a ProIDEA olvasóit és az ibuild.info partnereit az év végi ünnepek kapcsán. Engedjék meg, hogy szokás szerint röviden visszatekintsek az elmúlt időszakra.

2018-ban igyekeztünk minden eddiginél többet megtudni arról, hogy Önök hogyan használják a ProIDEA weboldalát, szolgáltatásait, információit. Mélyinterjúkat készítettünk, kérdőíves kutatást végeztünk látogatókkal és potenciális látogatókkal, online minikérdőíveket jelenítettünk meg a weboldalon. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki véleményével, észrevételeivel segítette a munkánkat, sokat tanultunk a kapott válaszokból.

Erre az új tudásra, valamint az elmúlt tizenhárom évben felhalmozott tapasztalatra támaszkodva 2019. során meg fogjuk újítani a ProIDEÁ-t. Korábban hozzászokhattak, hogy naprakészen tartjuk és folyamatosan fejlesztjük a proidea.hu weboldal tartalmát, ezt a hozzáállást fogjuk kiterjeszteni a weboldal megjelenésére, a szolgáltatásainak működésére is. A változások bevezetése néhány hónap múlva indul, és utána rendszeresen találkozhatnak majd izgalmas újdonságokkal, új tartalmakkal, funkciókkal a weboldalon.

Kívánom, hogy jókedvűen, pihenéssel teljenek az ünnepek, jövőre pedig térjenek vissza hozzánk, érdemes lesz. Munkatársaim nevében is boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánok.

Répássy Gergely, ügyvezető

ProIDEA 2018
ProIDEA 2018

Kategóriák

Eszközök
Eszközök
Berendezések
Berendezések
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...