proidea.hu online termékinformációs katalógus

ProIDEA 2018.


2018. december 17.

Ünnepi köszöntő és év végi összegzés

Kedves Olvasó!

Üdvözlöm a ProIDEA olvasóit és az ibuild.info partnereit az év végi ünnepek kapcsán. Engedjék meg, hogy szokás szerint röviden visszatekintsek az elmúlt időszakra.

2018-ban igyekeztünk minden eddiginél többet megtudni arról, hogy Önök hogyan használják a ProIDEA weboldalát, szolgáltatásait, információit. Mélyinterjúkat készítettünk, kérdőíves kutatást végeztünk látogatókkal és potenciális látogatókkal, online minikérdőíveket jelenítettünk meg a weboldalon. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki véleményével, észrevételeivel segítette a munkánkat, sokat tanultunk a kapott válaszokból.

Erre az új tudásra, valamint az elmúlt tizenhárom évben felhalmozott tapasztalatra támaszkodva 2019. során meg fogjuk újítani a ProIDEÁ-t. Korábban hozzászokhattak, hogy naprakészen tartjuk és folyamatosan fejlesztjük a proidea.hu weboldal tartalmát, ezt a hozzáállást fogjuk kiterjeszteni a weboldal megjelenésére, a szolgáltatásainak működésére is. A változások bevezetése néhány hónap múlva indul, és utána rendszeresen találkozhatnak majd izgalmas újdonságokkal, új tartalmakkal, funkciókkal a weboldalon.

Kívánom, hogy jókedvűen, pihenéssel teljenek az ünnepek, jövőre pedig térjenek vissza hozzánk, érdemes lesz. Munkatársaim nevében is boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánok.

Répássy Gergely, ügyvezető

ProIDEA 2018
 

Cég
Székhely: H-1144 Budapest, Kőszeg u. 25.
Postacím: H-1583 Budapest, Pf. 9.
Telefon: +36 1 479 8040
Fax: +36 1 383 1890
E-mail:
Web: www.ebuild.hu
Web: www.ibuild.info
Répássy Gergely
ügyvezető  
   
   
   
   
   
Az 1999-ben alapított E-Build Kft. projektinformációs és termékinformációs szolgáltatást nyújt a magyar és a román építési piac szereplőinek.
Márkanevek: ibuild.info, ProIDEA, EBI
Kulcsszavak:  proidea  ibuild  info  karácsonyi  köszöntő