ProCol fugázó a Lasselsberger-Knauf-tól

3 új színnel bővült a színválaszték

A Lasselsberger-Knauf bemutatja legújabb hidegburkolási termékét, a magas minőségű csempékhez kifejlesztett ProCol fugázót.

A színválaszték 3 új színnel bővült: napsárga, narancs és cotto. Így 30 különböző szín közül választhatja ki csempéjéhez a leginkább megfelelőt.

Könnyen bedolgozható, bel és kültérben is alkalmazható. Kiemelten ajánlják nagy méretű csempék, greslapok, fürdőszobák és teraszok fugázására. A ProCol fugázó hosszú távon biztosítja a burkolata minőségi megjelenését.

A ProCol fugázó új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak és padlóinak burkolására szolgáló kerámia, műkő, természetes kő (márvány, gránit stb.) fugáinak kitöltésére alkalmas, olyan helyeken, ahol a burkolat jelentős hőingadozásnak, vagy dinamikus terhelésnek van kitéve (pl. padlófűtés, terasz). A ProCol fugázó alkalmazható kül- és beltérben egyaránt (algásodást gátló adalékot tartalmaz).

ProCol fúgázó
ProCol fúgázó
Galéria
Antibakteriális
Antibakteriális
Galéria

Antibakteriális
Vízlepergető
Vízlepergető
Galéria

Vízlepergető
Penészgátló
Penészgátló
Galéria

Penészgátló
A ProCol fúgázóval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
LB Knauf fugázók
5 termék

A különböző hidegburkolatok (csempék, járólapok) fugáinak kitöltésére nagy színválasztékban kínálják a fugázóanyagaikat.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fugázóanyagok
Fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...