proidea.hu online termékinformációs katalógus

ProCol fugázó a Lasselsberger-Knauf-tól


2010. december 13.

3 új színnel bővült a színválaszték

A Lasselsberger-Knauf bemutatja legújabb hidegburkolási termékét, a magas minőségű csempékhez kifejlesztett ProCol fugázót.

A színválaszték 3 új színnel bővült: napsárga, narancs és cotto. Így 30 különböző szín közül választhatja ki csempéjéhez a leginkább megfelelőt.

Könnyen bedolgozható, bel és kültérben is alkalmazható. Kiemelten ajánlják nagy méretű csempék, greslapok, fürdőszobák és teraszok fugázására. A ProCol fugázó hosszú távon biztosítja a burkolata minőségi megjelenését.

A ProCol fugázó új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak és padlóinak burkolására szolgáló kerámia, műkő, természetes kő (márvány, gránit stb.) fugáinak kitöltésére alkalmas, olyan helyeken, ahol a burkolat jelentős hőingadozásnak, vagy dinamikus terhelésnek van kitéve (pl. padlófűtés, terasz). A ProCol fugázó alkalmazható kül- és beltérben egyaránt (algásodást gátló adalékot tartalmaz).

ProCol fúgázó
Antibakteriális
Antibakteriális
Vízlepergető
Vízlepergető
Penészgátló
Penészgátló

A ProCol fúgázóval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Lasselsberger-Knauf Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8200 Veszprém, Házgyári u. 9.
Telefon: +36 88 590 500
Fax: +36 88 590 515
E-mail:
Web: www.lb-knauf.hu
LB-Knauf vevőszolgálat
  +36 88 590 500
   
   
   
A Lasselsberger-Knauf cégcsoport a Lasselsberger és Knauf konszernek leányvállalata, amelyek mind a nyersanyagok, mind a termékek területen több évtizedes piaci és felhasználási tapasztalattal rendelkeznek. Partnerek számára iparilag gyártott habarcsot, vakolatot, padlókiegyenlítőt és ragasztót kínálnak a legjobb minőségben, a vevőknek nyújtott mindenkori rendszerekkel és kísérő szolgáltatásokkal. Lasselsberger - Knauf cégcsoport a magyar piacon 1990 - óta van jelen. 1997 szeptember 1-én vezették be az ISO 9001:1994-es minőségirányítási rendszert. ISO 9001:2000-es folyamatirányítási rendszert a 2003-as év októberétől alkalmazzák.
További hírek a Fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek a Ragasztók, fugázóanyagok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lasselsberger  LB-Knauf  hidegburkolás  rendszer  hidegburkolati  ProCol  burkolás  csempe  fuga  fugázó  anyag