Pinical tető- és homlokzatburkolat

Háromdimenziós forma alumíniumból

Kutatási és Fejlesztési Csarnok - Semperit, Wimpassin
Reichstag épületének kupolája, Berlin
A modern építészetben az épület díszítésének lényeges elemei a háromdimenziós, hajlított, szabadon alakított formák, melyek egyre gyakrabban kerülnek alkalmazásra. Eddig a kreatív kialakításnak műszaki határai voltak, de most a Pinical világszerte egyedülálló új lehetőségeket nyit meg. A sima, tömör és háromdimenziós kialakítású felületek különösen hatékony módon valósíthatók meg, teljesen hézagmentesen, látható hézagok vagy perem átlapolások nélkül.
A Pinical kiváló minőségű hengerelt alumíniumprofilokból áll, melyek szerelt állapotban hézagmentes felületet eredményeznek. A profilok megfelelő meghajlítását már a gyártócsarnokban elvégzik. Egy speciális számítógépprogram a pontos tervek alapján kiszámítja a profilok egyedi alakváltozását, mely profilok azután megvalósíthatók az erre a célra kifejlesztett gépekkel. A nem látható épületre rögzítés egyaránt egyszerű és stabil - az alumíniumprofilokat egymásba akasztják és rácsavarozzák a keretszerkezetre. Egyszerűbben és tartósabban nem lehet megvalósítani az építészetileg rendkívüli felületkialakításokat.
A PREFA az alumínium tetőfedési rendszerek specialistája. Semmilyen más anyag sem rendelkezik ilyen sokféle előnnyel: Az alumínium könnyű és kis ráfordítással alakítható, de ennek ellenére rendkívül stabil és teljesen rozsdamentes, és ezáltal nem igényel karbantartást. Az egyedi kialakítást biztosítja az a lehetőség, hogy a Pinical-t bármely tetszőleges RAL-színre lehet fényezni. A környezetnek is megfelel, mert az alumínium 100%-ig újrahasznosítható.
E+G Csarnok - Múzeum Negyed, Bécs
Transzformátorállomás - Zentrale Verbund Austrian Power Grid AG, Bécs

A Pinical alumínium lemezzel kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a PREFA Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...