Pigrol K60 időjárásálló festék a Tikkurilától

Vízhígítású festék fa- és egyéb felületekre, bel- és kültéri használatra

Termékelőnyök
Selyemfényű, színezett emulziós festék fa- és egyéb felületek fedésére; bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas; gyorsan szárad; időjárásálló képességét sok éven át megőrzi. Tökéletes tapadást biztosít új és régi fafelületeken egyaránt, továbbá sima, nem vízáteresztő felületeken is. 8 előrekevert színben kapható(fehér, fekete, mustársárga, brasil barna, sötétzöld, sötétbarna, vörösesbarna, ezüstszürke). Kiváló fedőképességgel rendelkezik: 14-16 m² / liter / réteg (A valódi fedőképesség nagyban függ a felület minőségétől nedvszívó képességétől és a felhordás módjától.)

Alkalmazási terület
Tetőfödémre, gerendákra, széldeszkákra, fakeretekre, falborításokra és ablakredőnyökre. Fakapukra és istállóajtókra, ültetvényes faládákra, kerítésekre, kaptárokra. Horganyzott vagy műanyag csatornákra és vízelvezetőkre, színesfémből vagy galvanizált fémből készült garázsajtókra és kerítésekre. Kültéri használatra, a ház alapzatának vakolatára, falazatokra, cement felületekre.
Figyelem! Hőre lágyuló tulajdonsága miatt az ablakok és ajtók illesztékeire ne használja a festéket.

A Pigrol K60 időjárásálló festék letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Tikkurila Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...