proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Penetron Admix elnyerte a leginnovatívabb termék díját


2013. április 04.

Használatával a beton állandó védelmet kap a víz és egyéb folyadékok bármilyen irányból történő beszivárgása ellen

A 2012-es esztendő leginnovatívabb termékének díját nyerte el a Penetron Admix az Olaszországban megrendezésre került SAIE Kereskedelmi kiállításon.
Ennek a rangos díjnak az elnyeréséért a Penetron Admixnak többek között a vízzáróságot a lőttbetonokban rendkívül hatékonyan biztosító sikeres alkalmazhatósága felel, hiszen mára elterjedt alkalmazásával jelentős időt és költséget lehet megtakarítani, mindezt úgy, hogy a szerkezet tartósságát jelentősen megnöveli.
Mint 3. generációs kristályosodó adalékszer és a legkedveltebb, legkönnyebben alkalmazható víznyomás elleni, vízhatlanságot biztosító szigetelési megoldás szerepelt a Penetron Admix a SAIE Ipari Kiállításon Bolognában. Az olaszországi kiállítás Európa egyik legjelentősebbje és pontos kirakata az európai szerkezet építésnek, elismert fóruma az új anyagok és technológiák bemutatkozásának, ahol ezek a technológiák a kivitelezés oldaláról is bemutatkoznak úgy az új építésű épületeknél, mint a már meglévő épületek felújításánál.

A SAIE Bologna díjait egy szakújságírókból, egyetemi professzorokból és üzletemberekből álló zsűri szavazza meg, azon technológiai újdonságok közül, amelyek a tervezéstől a kivitelezésig legjobban használhatóak a jelenlegi építőipari innovációs trendek alkalmazása során.
A Penetron termékek elterjedtsége az elmúlt évtizedekben természetesen kontinensektől függetlenné vált, mint azt a legfrissebb nemzetközi referenciák is mutatják. Hálózatuk 71 országra terjed ki.

Brazil, GRU Airport – Terminal 3 – Guarulhos – Sao Paulo

  Malaysia, Aragreens Wellness and Healthcare City, Ara Damansara, Petaling Jaya
Budapesti Music Center - építette: Market Zrt-Moratus Kft.
  USA, OCWA Eastern Reservoir – Manlius – New York
A Penetron rendszer biztosította előnyöket több mint egy évtizede élvezhetik partnereik Magyarországon is. Szerencsére a nemzetközi trendekhez illeszkedve egyre nagyobb számban folyamatosan készültek, illetve készülnek olyan épületek, ahol a vasbeton szerkezet víznyomás elleni porszárazságot biztosító szigetelését és korrózióvédelmét Penetron Admix adalékszerrel oldják meg.


A Penetron Admix betonadalékszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Chem-Beton 2000 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-8628 Nagycsepely, Dózsa Gy. u. 2.
Telefon: +36 30 700 8522
Fax: +36 84 367 594
E-mail:
Web: www.penetron.hu
   
   
   
   
   
Márkanevek: Penetron
További hírek a Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Chem-Beton  Penetron  Admix  betonadalék  vízzáró  anyag  adalékanyag  SAIE  temékdíj