A Penetron Admix elnyerte a leginnovatívabb termék díját

Használatával a beton állandó védelmet kap a víz és egyéb folyadékok bármilyen irányból történő beszivárgása ellen

A 2012-es esztendő leginnovatívabb termékének díját nyerte el a Penetron Admix az Olaszországban megrendezésre került SAIE Kereskedelmi kiállításon.
Ennek a rangos díjnak az elnyeréséért a Penetron Admixnak többek között a vízzáróságot a lőttbetonokban rendkívül hatékonyan biztosító sikeres alkalmazhatósága felel, hiszen mára elterjedt alkalmazásával jelentős időt és költséget lehet megtakarítani, mindezt úgy, hogy a szerkezet tartósságát jelentősen megnöveli.
Mint 3. generációs kristályosodó adalékszer és a legkedveltebb, legkönnyebben alkalmazható víznyomás elleni, vízhatlanságot biztosító szigetelési megoldás szerepelt a Penetron Admix a SAIE Ipari Kiállításon Bolognában. Az olaszországi kiállítás Európa egyik legjelentősebbje és pontos kirakata az európai szerkezet építésnek, elismert fóruma az új anyagok és technológiák bemutatkozásának, ahol ezek a technológiák a kivitelezés oldaláról is bemutatkoznak úgy az új építésű épületeknél, mint a már meglévő épületek felújításánál.

A SAIE Bologna díjait egy szakújságírókból, egyetemi professzorokból és üzletemberekből álló zsűri szavazza meg, azon technológiai újdonságok közül, amelyek a tervezéstől a kivitelezésig legjobban használhatóak a jelenlegi építőipari innovációs trendek alkalmazása során.
A Penetron termékek elterjedtsége az elmúlt évtizedekben természetesen kontinensektől függetlenné vált, mint azt a legfrissebb nemzetközi referenciák is mutatják. Hálózatuk 71 országra terjed ki.
Brazil, GRU Airport – Terminal 3 – Guarulhos – Sao Paulo

Malaysia, Aragreens Wellness and Healthcare City, Ara Damansara, Petaling Jaya
Budapesti Music Center - építette: Market Zrt-Moratus Kft.
USA, OCWA Eastern Reservoir – Manlius – New York
A Penetron rendszer biztosította előnyöket több mint egy évtizede élvezhetik partnereik Magyarországon is. Szerencsére a nemzetközi trendekhez illeszkedve egyre nagyobb számban folyamatosan készültek, illetve készülnek olyan épületek, ahol a vasbeton szerkezet víznyomás elleni porszárazságot biztosító szigetelését és korrózióvédelmét Penetron Admix adalékszerrel oldják meg.
A Penetron Admix betonadalékszerrel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Chem-Beton 2000 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...