Penetron Admix betonadalékszer ACI minősítést kapott

Kristályos keverék, mely a szerkezetek védelmére szolgál

A világ legelismertebb minősítő intézete az ACI (Amarikai Beton Intézet) elismerte a Penetron Admix kristályos keverék előnyeit és határozottan ajánlja a használatukat, mint PRAH (áteresztőképességet csökkentő beton adalék folyamatosan magas víznyomású körülmények között). Ez a legutóbbi, 2010 novemberi jelentésükben szerepel.

Az ACI határozottan javasolja a kristályos keverék használatát a szerkezetek védelmére a magas víznyomású környezetben és a beton tartósságának növelésére agresszív körülmények között. A jelentés néhány fontosabb gondolata:
 A kristályos keverékkel és Fly Ash-sel is kezelt beton sokkal jobb áteresztőképességgel bír, mintha csak Fly Ash-sel kezelték volna.
Penetron Admix betonadalékszer alkalmazása
Penetron Admix betonadalékszer alkalmazása
A Penetron integrált használcsöves betonimpregnáló rendszer a víz megjelenésekor, a víz hatására egy oldhatatlan kristályokból álló összetett hálót képez, amely a repedések, pórusok és üregek teljes tömítése mellett lehetővé teszi a betonszerkezet lélegzését, és növeli annak nyomószilárdságát.
A Penetron Admix adalékszerként a frissbetonhoz keverhető szigetelőanyag rendszer biztosítja a jelentősen csökkenő kivitelezési idő és költségek melletti legnagyobb műszaki biztonságot.
A Penetron Admix-szal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Chem-Beton 2000 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...