proidea.hu online termékinformációs katalógus

Penetron Admix betonadalékszer ACI minősítést kapott


2011. április 28.

Kristályos keverék, mely a szerkezetek védelmére szolgál

A világ legelismertebb minősítő intézete az ACI (Amarikai Beton Intézet) elismerte a Penetron Admix kristályos keverék előnyeit és határozottan ajánlja a használatukat, mint PRAH (áteresztőképességet csökkentő beton adalék folyamatosan magas víznyomású körülmények között). Ez a legutóbbi, 2010 novemberi jelentésükben szerepel.

Az ACI határozottan javasolja a kristályos keverék használatát a szerkezetek védelmére a magas víznyomású környezetben és a beton tartósságának növelésére agresszív körülmények között. A jelentés néhány fontosabb gondolata:
 
 • A kristályos keverék úgy szerepel, mint a legjobb vízáteresztő képességet csökkentő keverék.
 • A kristályos keveréket határozottan úgy mutatja be, mint a vízáteresztő pórusok és a kolloid kovasav kiemelkedő blokkolója.
 • A termékről már nemcsak a vízáteresztőképesség csökkentőjeként beszélhetünk, hanem a beton tartósságának eszközéről is.
 • Önjavító beton, ellenállás a magas víznyomásnak. A kristályos keveréket ajánlja a kritikus szerkezetekhez, pl. víztározók, földalatti szerkezetek, csatornák, alagutak, hidak, gátak, és szórakoztató építmények, pl. vízipark.
 • A kristályos keverékkel és Fly Ash-sel is kezelt beton sokkal jobb áteresztőképességgel bír, mintha csak Fly Ash-sel kezelték volna.
 • Röviden, ez azt jelenti, hogy a Penetron Admix (keverék) egy szélesen elterjedt, jól felépített technológia, amelyet már az ACI is ajánl, mint a magas víznyomású körülmények közötti vízáteresztő képesség csökkentésére legalkalmasabb terméket.
  Penetron Admix betonadalékszer alkalmazása
  Nagy hidrosztatikus nyomásnak is ellenáll. Kiváltja a hagyományos víznyomás elleni szigetelést, szükségtelenné teszi a kátrányt tartalmazó termékek használatát.
  A betonfelület sérülése esetén is megtartja vízzáró és vegyszerálló tulajdonságait. Automatikusan tömíti a max. 0,4 mm-es repedéseket.
  A Penetron integrált használcsöves betonimpregnáló rendszer a víz megjelenésekor, a víz hatására egy oldhatatlan kristályokból álló összetett hálót képez, amely a repedések, pórusok és üregek teljes tömítése mellett lehetővé teszi a betonszerkezet lélegzését, és növeli annak nyomószilárdságát.
  A Penetron Admix adalékszerként a frissbetonhoz keverhető szigetelőanyag rendszer biztosítja a jelentősen csökkenő kivitelezési idő és költségek melletti legnagyobb műszaki biztonságot.

  A Penetron Admix-szal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Chem-Beton 2000 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Cég
  Székhely: H-8628 Nagycsepely, Dózsa Gy. u. 2.
  Telefon: +36 30 700 8522
  Fax: +36 84 367 594
  E-mail:
  Web: www.penetron.hu
     
     
     
     
     
  Márkanevek: Penetron
  További hírek a Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok termékkategóriában
  További hírek a Szigetelések termékkategóriában
  További hírek az Építés termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Chem-Beton  Penetron  Admix  betonadalék  vízzáró  anyag  adalékanyag  ACI  minősítés