Oxydtron - R4 vízzáró és javítóhabarcs és a NANOCEMENT - A betonadalékszer

A beton és más építőanyagok szerkezetét védő javító és felújító anyagok

Oxydtron - R4 habarcs
Oxydtron - R4 habarcs
Az OXYDTRON anyagok cement bázisú, por állagú cementhabarcsok illetve adalékszerek, amelyek:
 • A porózus szerkezetű építőipari anyagokat (pl. régi tégla, beton/, képesek rekonstruálni /felújítani, újjáalakítani/.
 • Szerkezetük mélyébe hatolva ellenállóvá teszik őket az agresszív közegekkel szemben.(savak, lúgok).
 • Csökkentik a repedések kialakulásának veszélyét.
 • Valamint 100% vízzáróságot biztosítanak.
 • Alkalmazhatóak: védő, felújító, javító habarcsként illetve friss beton készítésekor adalékszerként (a komponensek fajtájától függően).

  Régi és új beton esetében, 3-5 mm vastag OXYDTRON réteg, 50 - 150 mm mélységbe behatolva, 100%-kal növeli a víz, tengervíz, olaj, sav, és más kémiai vegyületekkel szembeni ellenállóságot. Ideális anyag épületek, hidak, alagutak, régi betonszerkezetek, és a korrózió által tönkrement beton struktúrák javítására.

  Az R4 habarcs alkalmazási területe:
  A termék kültérben és beltérben egyaránt alkalmazható bármilyen típusú nedves, vizes falak utólagos vízszigetelésére, műemlékek, pincék, föld alatti betonműtárgyak, szennyvíztározók és agresszív közeget tároló betontartályok, ivóvíztartályok stb. javítására, vízszigetelésére. Korrodált (elöregedett), összerepedezett, felfagyott betonfelületek javítására.

  Mi a NANOCEMENT /NCT/
  Az építmények korróziójának oka a termodinamikailag aktív külső tényezők reakciója a szerkezet felületén lévő termodinamikailag instabil vegyületekkel.
  NCT aktív reakcióba lép a beton- vagy téglaszerkezetek felületén, valamint úgyszintén a kristályszemcsék és a zúzott kő (töltőanyagok) határain az úgynevezett interfázis zónákban található termodinamikailag instabil vegyületekkel, termodinamikailag stabil, új szerkezeteket létrehozva. Az új, termodinamikailag stabil szerkezetekkel a kapillárisokat, a makróporózusokat, valamint a kristályszemcsék és zúzott kövek határainál az intergranuláris (szemcseközi) felületeket kitöltve, megállítható a korrózió és az erózió.

  Minden az építészetben alkalmazott anyag elnyeli és vezeti a hőt. Átvezetésre kerül ennek a hőnek 80-95%-a, amely mindig a hidegebb oldalról a melegebb felé megy át. A hőnek körülbelül 50-93%-a sugárzás útján kerül átvitelre. A standard szigetelés oly módon működik, hogy lelassítja a hővezetés ütemét, de nem a falak által elnyelt hő mennyiségét. Hő akkumulációt előidézve, az NCT mindenekelőtt jelentősebben csökkenti a falakon át történő hőátadást, mivel nagy sűrűséggel rendelkezik, 97% mikropórusú és 3% makropórusú anyagokat tartalmaz, és nem kapillárisokat.
  Az Oxydtron - R4 habarccsal és a NANOCEMENT Oxydtron - A adalékszerrel kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a BioEkoTech Hungary Kft. munkatársától használja a megfelelő gombot.

  Kategóriák

  Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
  Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
  Hőszigetelések, hangszigetelések
  Hőszigetelések, hangszigetelések
  Épületszerkezetek
  Épületszerkezetek

  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...