Az Atlas Copco bemutatta az olajbefecskendezéses GA 90+-160 csavarkompresszorok termékcsaládjának legújabb tagját

Komoly energiamegtakarítás érhető el az Atlas Copco GA 110-160 VSD kompresszoraival

Az Atlas Copco 2015. áprilisában bemutatta az olajbefecskendezéses GA 90+-160 csavarkompresszorok termékcsaládjának legújabb tagját, amellyel az ügyfelek minden eddiginél jobb termelékenységet érhetnek el és csökkenthetik működési költségeiket. A továbbfejlesztett, új kialakítás, amely a korábbi generációkhoz képest akár 5 százalékos teljesítményjavulást tett lehetővé, most az Atlas Copco VSD technológiájával párosul. Ennek köszönhetően akár 35 százalékos energiamegtakarítás is elérhető, ami a kompresszor életciklusköltségét átlagosan 22 százalékkal csökkenti.

GA 110-160 VSD kompresszor
GA 110-160 VSD kompresszor
GA 110-160 VSD kompresszor
GA 110-160 VSD kompresszor

Az Atlas Copco világelső szolgáltató a fenntartható termelékenységi megoldások terén. A Csoport innovatív kompresszorokkal, vákuummegoldásokkal és levegőkezelő rendszerekkel, építőipari és bányászati berendezésekkel, szerszámokkal és szerelőrendszerekkel áll az ügyfelek rendelkezésére. Az Atlas Copco termékeit és szolgáltatásait a termelékenység, az energiahatékonyság, a biztonság és az ergonómia szem előtt tartásával fejleszti. A vállalatot 1873-ban alapították, központja a svédországi Stockholmban található, és a világ több mint 180 országában van jelen valamilyen formában. 2013-ban az Atlas Copco 84 milliárd svéd korona (9,7 milliárd euró) bevételt ért el és több mint 40 000 alkalmazottat foglalkoztatott.

Az Olajmentes levegő az Atlas Copco Kompresszortechnika üzleti területének egyik divíziója. Világszerte tervez, gyárt és forgalmaz olajbefecskendezéses és olajmentes kompresszorokat, levegő- és gáztisztító berendezéseket számos iparág számára. A divízió fenntartható megoldásaival különböző iparágakat szolgál ki, amelyek közös vonása, hogy a termelési folyamat szempontjából alapvető fontosságú a gázok megfelelő minősége. A divízió központja a belgiumi Antwerpenben található, a gyártóüzemek pedig Antwerpenben, a kínai Wuxiban, az indiai Puné városában és a brazíliai Sao Paulóban.

A GA 110-160 VSD kompresszorok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Atlas Copco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
GA 110-160 VSD+ olajbefecskendezéses csavarkompresszor
 
GA 110-160 VSD+ olajbefecskendezéses csavarkompresszor

A GA 110-160 VSD+ kompresszorok innovatív funkciók segítségével növelik a hatékonyságot, csökkentik a teljes energiafelhasználást és a teljes életciklus költséget. A kiváló minőségű sűrített levegő biztosítása mellett megfelelnek az összes jelenleg érvényben lévő szabványnak. Az egyedülálló, beépített hűtveszárító (FF) egyedi előnyt nyújt a helyigény és a telepítési költség csökkentése révén.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kompresszorok
Kompresszorok
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...