proidea.hu online termékinformációs katalógus

Murexin AE 100 szigetelő és feszültségmentesítő lemez


2015. augusztus 03.

Vízszigetelés csempék, kerámialapok és természetes kő burkolatok alá kül- és beltérben

Murexin AE 100 szigetelő és feszültségmentesítő lemezFürdőszobákban, zuhanyzókban, erkélyeken, teraszokon közvetlenül a burkolólapok alatt vízszigetelést kell használni, hogy a fugákon keresztül beszivárgó víz ne okozzon problémát a betonban vagy a falszerkezetben.

Az új Murexin AE 100 szigetelő lemez különösen gyors további burkolást tesz lehetővé vízszintes és függőleges felületeken, valamint egyenletesen megfelelő rétegvastagságot biztosít. Használatával egy hosszú élettartamú vízzáró és repedésáthidaló réteget tudunk létrehozni a burkolat alatt.

Tulajdonságok:
  • vízzáró és repedésáthidaló
  • vízszigetelő és elválasztó réteg
  • alkáliálló
  • egyenletes rétegvastagság
Murexin AE 100 szigetelő és feszültségmentesítő lemez

A Murexin AE 100 szigetelő és feszültségmentesítő lemezzel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Murexin Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 2.
Telefon: +36 1 262 6000
Fax: +36 1 261 6336
E-mail:
Web: www.murexin.hu
Hajtó-Kiss Márta
   
   
   
   
A Murexin Kft. az osztrák Murexin AG. leányvállalataként 1993. óta forgalmaz Magyarországon hidegburkolat ragasztási rendszereket - az alapozók, csemperagasztók, fugázókon át a tisztítás ápolásig - , melegburkolat ragasztási rendszereket, építési vegyi anyagokat, Durlin márkanév alatt festékeket és lakkokat. Csúcsminőségű termékeikkel, folyamatos fejlesztésekkel, pontos, korrekt tanácsadással törekszenek partnereik minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. Az építőiparban előforduló speciális feladatok megoldására is rendelkeznek technológiai rendszerekkel és vegyi termékekkel.
További hírek a Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  murexin  AE  100  feszültségmentesítő  lemez  szigetelő  lemez  vízszigetelés