Murexin 1 KS folyékonyfólia - Tartós vízszigetelés gyorsan, ellenőrizhető minőségben

Kék és sárga színben is elérhető, visszaellenőrizhető, gyors száradású, rendkívül kiadós

Új minőség
A vízszigetelés fontossága egy fürdőszobában, tusolóban egy igényes kivitelezés során ma már nem kérdés. Ahhoz, hogy a felületre kerülő víz hosszú távon se károsítsa az épület szerkezetét, a megfelelően előkészített alapfelületeket (pl. mész-cement, cementbázisú alapfelületek) el kell látni kenhető vízszigetelő anyagokkal.

Ehhez a feladathoz a Murexin egy megbízható, tartós, bevizsgált és európai szabványoknak megfelelő, felhasználásra kész, egykomponensű, oldószermentes, nem vízáteresztő, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes vízszigetelő anyagot ajánl.

Az új Murexin 1 KS folyékonyfólia rendkívül kiadós és biztosan tart. Az anyagszükséglet változása miatt a négyzetméterre vetített anyagköltség is kedvezőbb lehet a korábbi 1 KS folyékonyfóliához képest.

Anyagszükséglet: 0,8 kg / m² / 2 réteg (0,5 mm vastagságban); 1,5 kg / m² / 2 réteg (1,0 mm vastagságban)

A Murexin 1 KS folyékonyfólia kizárólag beltérben alkalmazható, közvetlenül a kerámia burkolatok alatt (pl. zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban) nyomás nélkül lefolyó víz ellen a rendszerkiegészítő termékekkel (pl. Murexin hajlaterősítő szalagok, Murexin hajlaterősítő szalag külső és belső sarkok, Murexin szigetelőmandzsetták) együtt. Megfelel az EN 14891 - DM és az ÖNORM B 3407 W1 - W4 szabványoknak, valamint a ZDB előírása szerinti A0 nedvességterhelési osztálynak és az A igénybevételi osztálynak.
A Murexin 1 KS folyékonyfóliával kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni az Murexin Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Murexin 1 KS folyékonyfólia

Gyorsan száradó, rendkívül kiadós, felhasználásra kész, egykomponensű, oldószermentes, nem vízáteresztő, sárga és kék színben is elérhető, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kenhető vízszigetelés. Kizárólag beltérben alkalmazható, közvetlenül a kerámia burkolatok alatt (pl. zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban) nyomás nélkül lefolyó víz ellen a rendszerkiegészítő termékekkel (pl. Murexin hajlaterősítő szalagok, Murexin hajlaterősítő szalag külső és belső sarkok, Murexin szigetelőmandzsetták) együtt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...