MÜPRO keresztkötésű tolószánok

A 1,75 kN-os elmozduló megfogás biztosítja a csővezetékek rugalmas mozgását tengely- és sugárirányban

A csővezetékek biztonságos rögzítésénél döntő jelentősége van a jól elhelyezett, nagy teljesítményű fix- és elmozduló megfogásoknak. Az 1,75 kN-os MÜPRO tolószán, mint elmozduló megfogás a stabilitása mellett különösen nagy rugalmasságot kínál a csővezeték-rendszerek kiépítésénél.

A film bemutatja, hogy két 1,75 kN-os keresztkötésű tolószán felszerelésével hogyan biztosítható a csővezetékek rugalmas mozgása tengely- és sugárirányban egyaránt: A csöveknek az áthaladó folyadékok és azok hőmérsékletváltozásai miatt kialakuló hosszváltozásait az elmozduló megfogások megfelelő módon engedik, a fellépő feszültségek kiegyenlítődnek. Ezáltal elkerülhetők a csövek töréséből vagy elcsavarodásából adódó költséges károk.

Ha a MÜPRO keresztkötésű tolószánokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt, katalógust szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja az alábbi gombok egyikét.

A hírben szereplő termékek

MÜPRO fix- és elmozduló megfogások
 
MÜPRO fix- és elmozduló megfogások

A MÜPRO fix csővezeték megfogásai nagy nyomóerő felvételére és kiváló erőátvitelre képesek - például ejtőcsövek alátámasztásánál vagy emelkedő csöveknél. A fix megfogások anyaga és formája emellett akár 40 dB-es zajcsökkentést is lehetővé tesz. Kisebb terhelési kategóriákhoz is kínálnak fix csővezeték megfogásokat, melyek rugalmasan használhatók fali, mennyezeti vagy padlón történő beszereléshez. Hűtővezetékek fix megfogásainál jól bevált, keményfából készülő, jó hőszigetelő héjaikat alkalmazzák.
Elmozduló megfogásaik könnyedén kompenzálni tudják a különböző típusú csővezetékek hosszanti hő tágulását, függetlenül attól, hogy a rögzítést műanyagvezetékekhez vagy nagy acélcsövekhez használják. A MÜPRO elmozduló megfogásainak előnyei közé tartozik emellett még a könnyű beszerelhetőség, a sokoldalú alkalmazhatóság és az illeszkedő elmozdíthatóság.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...