proidea.hu online termékinformációs katalógus

Moments játékok a KOMPAN Képviselet kínálatában


2011. december 05.

A berendezések legújabb sorozata az 1-4 éveseknek készült játékok

 
A KOMPAN Moments berendezéseknél az oszlopok lekerekített élű, négyzet keresztmetszetű, lágy részektől mentes, FSC, erdei fenyőből készülnek, nagy nyomáson történő tanalitos (Tanalith E) telítéssel konzerválva. Az oszlopok földbe kerülő része tüzihorganyzott acél láb, melyek négy, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. A színes panelek UV stabilizált, környezetbarát 19 mm-es HDPE (High Density Polyethylene - nagy sűrűségű polietilén) felhasználásával készülnek. A csúszdalapok rozsdamentes acélból vagy polietilénből; a kapaszkodócsövek porszórt rozsdamentes acélból; mászófalak, podesztek igen magas kopásállóságú S-HPL (szuper magas nyomáson laminált) 22 mm vastag panelokból készülnek, csúszásmentes felületi kiképzéssel. A tűzoltócsövek rozsdamentes acélból készülnek, a mászóhálók acél drótsodrony erősítésűek, UV stabilizált polipropilén bevonattal.
A műanyag kiegészítők UV stabilizált, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek. A rugók festett acélból, melyet szabadalmaztatott, becsípődés-mentes műanyag befogópántokkal rögzítenek a rugótányérra.

A Moments berendezések legújabb sorozata az 1-4 éveseknek készült játékok. Letölthető katalógus
A Moments játékokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  KOMPAN  játék  Moments  berendezés