MOFÉM Trend² csaptelep család

Egykaros kádtöltő és mosdó csaptelepek

A Trend csaptelep család 15 éves jubileumát modellváltással ünnepli a MOFÉM, mely a Trend² nevet viseli. A név megmarad, de a család minden porcikájában megújul. A változások olyan jelentősek, hogy gyakorlatilag egy teljesen új csaptelepről beszélhetünk Trend² néven.
Mosdó csaptelep
A mosdó csaptelep egyenes állású. Függőlegesen lefutó hengeres része merőleges a talpára. Karakán kiállását a 90 fokot bezáróan csatlakozó kifolyórész szintén erősen hangsúlyozza. A kifolyórész és a hengeres rész találkozását külön váll, perem nem torzítja. Annak összetartása és íves végződése a kádtöltőnél megszokott, de a mosdó tömegéhez igazított. Méretezése az előd modellt jelentősen felülmúlja. A nagyobb méretezés nem csak itt, hanem az egész ház esetében visszaköszön. Ezzel lényegesen komfortosabb használatot biztosít, mint elődje. A ház alsó nagy íve az orr rész ellentétes ívével eggyé válva akár a víz hullámzását is szimbolizálhatja. A fogantyú alap állása a kifolyórésszel párhuzamos, sík felülete könnyen tisztítható.

Kádtöltő csaptelep
A kádtöltő kialakítását tekintve klasszikus elrendezést követ. A középen elhelyezkedő hengeres részbe azonos magasságban sík tetővel szalad a két oldalsó szárny és a kifolyórész. Itt található a TEKA saját gyártású 40 mm-es ECO vezérlőegysége. A forma különlegessége, hogy az oldalsó szárnyak alulról ívelnek fel ebbe a sík tetőbe. Itt találhatóak a zajcsillapítást biztosító elemek és ide csatlakoznak a klasszikus kúpos takarótányérok. Ugyan erre a ritmusra komponált a kifolyó rész végződése, bár íve eltér az oldalsóktól. Innen tekint előre a vízgyöngyöző, azaz a perlátor, mely az előd modellel ellentétben nem függőlegeset, hanem 25° fokot jelent biztosítva ezzel, hogy a vízsugár érkezése a kád középvonalához közelebb essen. Tömege az oldalszárnyakkal arányos, nem billenti ki a komplett formát egyensúlyából. A váltó a kifolyó rész súlypontjában van. Felette oltalmazóan húzódik a szintén fém fogantyú. A kettő közötti tér kellően tágas, kényelmes működtetést biztosít.
A kifolyó rész oldala enyhén összetart, érezzük, hogy valahol a térben egyszer majd egymást metszve találkoznának. Ezt az összetartást követi a fogantyú oldala is, melynek vége szintén alulról ívelt. Ez az apró kunszt a kifolyó ívét másolja. A felső felület síkkal zárja le a csaptelepet. A kialakuló sarkok finoman eldolgozottak. Az összképet a síkokhoz csatlakozó ívek uralják létrehozva egy izgalmas, de mégsem túlzó formai vibrálást, melyre sem a teljesen szögletes, sem a teljesen hengeres csaptelepek nem képesek.

Az új Trend² család az elegancia jegyében született, melyet izgalmas formai megoldásaival hangsúlyoz. Megjelenése önálló karakterrel rendelkezik a saját eredeti formai útját járja, ezzel egyben barátságos és szerethető irányt, ha úgy tetszik trendet teremt.

A Trend² csaptelepekről bővebben olvashat ha hír alatti termékképre kattint, amennyiben a termékről árajánlatot, vagy egyéb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
MOFÉM fürdőszobai és konyhai csaptelepek
15 termék

A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra. A magas ellenálló képességű MOFÉM kartusok hőmérséklet korlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Csaptelepek
Csaptelepek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...