A MODULYS XL a Socomec moduláris UPS-ek legújabb tagja

A MODULYS XL a Socomec moduláris UPS-ek legújabb tagja

A Socomec moduláris szünetmentes berendezések a berendezési koncepció és funkcionalitás szempontjából a leginnovatívabb skálázható termékeknek számítanak.

A rendkívüli rugalmasság azt jelenti, hogy a berendezés alkalmazkodni tud a terhelés változásaihoz, egyedülálló tápellátást biztosítva az N + 1 redundancia magatartása mellett. A teljesítmény modulok eltávolíthatók vagy hozzáadhatók a rendszer működése közben (hot-swap) anélkül, hogy befolyásolnák a telepített rendszer folyamatos működését.

Informatikai helyiségek, adatközpontok, banki, egészségügyi, biztosítási és telekommunikációs szolgáltatások: a moduláris és méretezhető UPS megoldások különböző üzleti szektorok számára megfelelőek, kis alapterülettel, redundáns kiépítésben maximális üzembiztonságot nyújtva a kritikus fogyasztóknak.

A MODULYS termékcsalád legújabb tagja az XL széria, mely 200-4800 kVA/kW teljesítmény tartományban nyújt magas minőségű európai gyártású megoldást az eltérő felhasználási területek számára.

A hírben szereplő termékek
Socomec MODULYS XL moduláris UPS
 
Socomec MODULYS XL moduláris UPS

A MODULYS XL széria 200-4800 kVA/kW teljesítmény tartományban nyújt magas minőségű európai gyártású megoldást az eltérő felhasználási területek számára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...