proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Pinecone pavilon az mmcité-től


2017. augusztus 31.

Az önhordó szerkezet 109 pikkelyből áll, melyek 7 egymás fölötti sorban helyezkednek el

mmcité Pinecone pavilon

Kültéri altánnak, fedett homokozónak, vagy szabadtéri tanteremnek is hívhatjuk. A természet törvényei által inspirált önhordó szerkezet 109 pikkelyből áll, melyek 7 egymás fölötti sorban helyezkednek el. A pikkelyek egymással szembeni elfordításának köszönhetően a szerkezetnek légies, kellemes a légköre és tökéletes az akusztikája. Egyúttal védelmet nyújt az esővel, a széllel és a napsütéssel szemben. A kerülete mentén körpad van elhelyezve és választható opcióként egy tetőablakkal és LED világítással is kiegészíthető.A vízálló rétegelt lemezből készülő pikkelyeket, melyek ellenálló lazúrral vannak kezelve, acél horganyzott összekötő elemek fogják össze. Az alulsó sor acélprofilokból készülő befogadó keretbe kerül, mely állítható lábak segítségével van elhelyezve betonalapokon a térszint alatt. Az altán könnyedén áthelyezhető és egy nap alatt összeállítható.

mmcité Pinecone pavilon méretek

mmcité Pinecone pavilon

mmcité Pinecone pavilon

mmcité Pinecone pavilon

Az mmcité Pinecone pavilon letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az mmcité3 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
Kulcsszavak:  mmcité  Pinecone  pavilon  altán  fedett  homokozó  szabadtéri  tanterem  pavilonok