proidea.hu online termékinformációs katalógus

MIS vízzáró rendszer optikai kábelek falátvezetésénél


2013. április 22.

A fali áttörések szakszerű lezárására alkalmas

A MIS család ideális vízzáró megoldás optikai kábelek részére, akár olyan falazatoknál is, ahol eddig elképzelhetetlen volt a tökéletes vízzárás. Az esztétika már csak hab a tortán!
A MIS család megjelenését egy sokszor felmerülő probléma hívta életre, nevezetesen a meglévő lakó, és irodaépületek fali áttöréseinek szakszerű lezárása, optikai, vagy egyéb kisebb átmérőjű kábelek átvezetéseinél. Ezek az épületek túlnyomó részben lyukacsos szerkezetű építőelemekből (Porotherm tégla, zsalukő, stb.) készültek.
Az ilyen falszerkezeteken szakszerűen, esztétikusan, és jelentős "rombolás" nélkül eddig nem létezett elismert átvezetési megoldás a piacon. A MIS család ezen probléma megoldását forradalmasítja.

Működési elv
A szükséges furat kialakítását követően a nyílásba helyezzük az adott MIS átvezető elemet, ott a falazat vastagságától függően méretre vágjuk a hosszát. Ezután egy kétkomponensű speciális duzzadó anyagot (tartalmazza a csomag) injektálunk az erre kialakított szivacsos szerkezetű tömlőbe, ami kialakításának köszönhetően, úgy engedi át magán a duzzadó anyagot, hogy az tökéletes vízzárást biztosít a MIS védőcső külső felülete, és a falazat között. A lezárandó kábelt(eket) magában a védőcsőben ún. PUSH-FIT elven működő méretre szállított gumi dugó segítségével tömítjük. Abszolút szerelésbarát, az egész szerelés a furat kialakítását követően kb. 4-5 percet vesz igénybe. A duzzadó anyag tágulása lehetővé teszi a MIS alkalmazását akár zsalukőben is, ahogy azt képek is mutatják. A rendelkezésre álló PUSH-FIT dugókkal 3-65 mm között tudunk vezetékeket, kábeleket lezárni.

Ha a MIS vízzáró rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már 50 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
További hírek a Falátvezetések, födémátvezetések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  MIS  vízzáró  rendszer  falátvezetés  kábelátvezetés  optikai  kábelek