MIS vízzáró rendszer optikai kábelek falátvezetésénél

A fali áttörések szakszerű lezárására alkalmas

Galéria
A MIS család ideális vízzáró megoldás optikai kábelek részére, akár olyan falazatoknál is, ahol eddig elképzelhetetlen volt a tökéletes vízzárás. Az esztétika már csak hab a tortán!
A MIS család megjelenését egy sokszor felmerülő probléma hívta életre, nevezetesen a meglévő lakó, és irodaépületek fali áttöréseinek szakszerű lezárása, optikai, vagy egyéb kisebb átmérőjű kábelek átvezetéseinél. Ezek az épületek túlnyomó részben lyukacsos szerkezetű építőelemekből (Porotherm tégla, zsalukő, stb.) készültek.
Az ilyen falszerkezeteken szakszerűen, esztétikusan, és jelentős "rombolás" nélkül eddig nem létezett elismert átvezetési megoldás a piacon. A MIS család ezen probléma megoldását forradalmasítja.

Működési elv
A szükséges furat kialakítását követően a nyílásba helyezzük az adott MIS átvezető elemet, ott a falazat vastagságától függően méretre vágjuk a hosszát. Ezután egy kétkomponensű speciális duzzadó anyagot (tartalmazza a csomag) injektálunk az erre kialakított szivacsos szerkezetű tömlőbe, ami kialakításának köszönhetően, úgy engedi át magán a duzzadó anyagot, hogy az tökéletes vízzárást biztosít a MIS védőcső külső felülete, és a falazat között. A lezárandó kábelt(eket) magában a védőcsőben ún. PUSH-FIT elven működő méretre szállított gumi dugó segítségével tömítjük. Abszolút szerelésbarát, az egész szerelés a furat kialakítását követően kb. 4-5 percet vesz igénybe. A duzzadó anyag tágulása lehetővé teszi a MIS alkalmazását akár zsalukőben is, ahogy azt képek is mutatják. A rendelkezésre álló PUSH-FIT dugókkal 3-65 mm között tudunk vezetékeket, kábeleket lezárni.
Galéria

Ha a MIS vízzáró rendszerrel kapcsolatban árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Hauff-Technik nyílt építésmódú házbevezetések

A Hauff-Technik házbevezetései garantálják a gáz-, víz-, áram- vagy telekommunikációs közművezetékek szakszerű és megbízható épülettömítését. Függetlenül attól, hogy a pincefalon vagy a padlólemezen keresztül történik a bevezetés: a szerelés gyors és biztonságos, néhány percen belül elvégezhető, és a tömítés 1 bar nyomásig gáz- és vízzáró.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...