proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult a SICIS Structura 3D üvegmozaik burkolat


2015. március 09.

Színátmenetes strukturált falpanelek és vizes helyiségekben használható változat

Alig egy éve mutatta be a ravennai SICIS mozaikgyár a különböző típusú, vastagságú és méretű mozaikszemekből megalkotott Structura kollekciót. A CERSAIE kiállításon a kollekciót már a nemzetközi építészekkel végiggondolt újabb fejlesztéseivel együtt mutatta be a SICIS.

Elsőként a világon megalkották a 3D Degrade/színátmenetes strukturált falpaneleket, amelyeknél a tervező által megadott egyedi színvilágok fokozatosan mennek át egy másik árnyalatba az adott falfelületen.
Már akkor felmerült a gondolat, hogy a különböző méretű, vastagságú és textúrájú fényes üvegmozaik szemekből álló többdimenziós falpaneleket csak száraz falfelületeken lehet használni, mivel nem fugázhatók. Az építészek és belsőépítészek viszont használni szerették volna a vizes helyiségekben is a Structura-t, ezért a SICIS elkészítette az EVEN családot. Itt szintén különböző méretű és típusú mozaikszemek találhatók, amelyek optikailag strukturált hatást mutatnak, de mindegyik mozaik 4 mm vastag és így már fugázhatók.
Elkészült a Structura referenciakatalógus, amely kortárs építészeti munkákon keresztül mutat be számos mozaik alkalmazást a privát villától az éttermen át az irodaházig.
A SICIS Structura termékekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni Bor Ivántól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1012 Budapest, Attila út 133.
Web: www.sicis.com/en_gb/mosaic
   
   
Olaszország vezető művészi mozaik-gyártója, a ravennai SICIS - amelynek magyarországi képviseletét 2009-től Bor Iván látja el. Az 1986-ban alapított társaság különböző méretű mozaikjai az üveg és a márvány mellett acélból készülnek, s a legújabb trend ugyanúgy tetten érhető a palettán, mint a klasszikus vonal. Ez pedig a tervezőknek és belsőépítészeknek is igen tág lehetőségeket nyújt, hiszen egy régi villa felújításánál éppúgy felhasználhatók, mint egy újonnan épült közintézménynél.
Márkanevek: SICIS, Structura
További hírek az Üvegburkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  SICIS  Structura  mozaikburkolat  üvegmozaik  üvegburkolat  3D  3dimenziós  színátmenet