proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult Platinum falfestékek


2010. május 14.

Új színek és harmóniák

Platinum egyrétegű falfestékek
A Platinum egyrétegű falfesték igen népszerű az egyszerű és esztétikus megoldások kedvelőinek körében, hiszen egy rétegben is fed, csepegésmentes és illatosított, ezért kifejezetten felhasználóbarát.
A Poli-Farbe Kft. 2010-ben egy merőben új Platinummal szeretné meglepni vevőit. Az új arculat dinamizmusa és eleganciája magáért beszél. A választékot 38 színre bővítették, így az otthonukat megújítani vágyók még több készre kevert színből választhatnak. Az új színek a Variációk színkártya segítségével újabb távlatokat nyitnak a legkülönfélébb árnyalatok kikeveréséhez.
A Platinum palettáján továbbra is megtalálhatják a Decor termékeket, melyek a kifejezetten egyedi és exkluzív felületek kialakítását teszik lehetővé. A Platinum Kid-et pedig azoknak ajánlják, akik családjuk bővítését tervezik.
A megújult honlap boltkeresőjében megtalálhatóak a Platinum termékcsaládot forgalmazó szakkereskedések.

A Platinum festékcsaláddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust, vagy árajánlatot szeretne kérni a Poli-Farbe Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-6235 Bócsa, III. kerület 2.
Telefon: +36 78 453 130
Fax: +36 78 889 107
E-mail:
Web: www.polifarbe.hu
   
   
   
   
   
A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik meghatározó festék- és vakolatgyára, amely 100 százalékban hazai tulajdonban van. A vállalat fejlődése során számos kihívással kell megküzdeniük, azonban a hazai tudás, illetve a rugalmas és egyben racionális, emberközpontú gondolkodás segítségével dinamikus fejlődési pályán haladnak. A Poli-Farbe Vegyipari Kft.-nél az innovációban, a fejlesztésekben, a megbízható, korszerű, minőségi, és jó ár-érték aránnyal rendelkező termékekben hisznek, a jövőt pedig az elégedett és a visszatérő vásárlókban látják.
További hírek a Beltéri falfestékek termékkategóriában
További hírek a Festékek, bevonatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  poli-farbe  platinum  decor  festék  falfesték  egyrétegű  beltéri