Megjelent a Helios M1 kisventilátor széria legújabb tagja

Az M1/150 típus teljesítményben még többet tud mint elődjei, elérhető EC hajtástechnikával is

Bemutatkozik a sikeres M1 kisventilátor széria legifjabb, mégis legnagyobb tagja az M1/150. Amellett, hogy teljesítményben még többet tud, elérhető a legtakarékosabb EC hajtástechnikával is, amely a fokozatmentes szabályozást is lehetővé teszi (0-10V-os). A fajlagos mutatói páratlanok: 260 m³/h légszállítás csupán 10 W fogyasztással!

Az M1-nél oldalról a peremen áramlik be a levegő, az előlap teljesen zárt és elfedi a piszkolódó részeket, ami a hagyományos kisventilátoroknál egy koszos, csúnya látvány. Az M1 minden környezetbe harmonikusan beilleszkedik, mert a sima felületű előlap könnyen takarítható és így tiszta marad, míg a többi ventilátornál már rövid idő alatt látható az elpiszkolódás.

A csendesség és teljesítmény területén a Helios MiniVent® M1 kompromisszumoktól mentes. Minden típus gyárilag két fokozatú: 90 illetve 75 m³/h teljesítménnyel, és az új ultraSilence® technológiával felszerelt. Csak 25 dB (A)* zajt kelt 75 m³/h légszállítás mellett, ezzel jelenleg a piacon a legcsendesebb kisventilátor.
Az M1 kisventilátor letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Kamleithner-Budapest Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
M1 MiniVent® kisventilátorok
 
M1 MiniVent® kisventilátorok

Csendes axiális kisventilátorok fürdőszobák, WC-k, konyhák, egyéb kisebb helyiségek szellőztetésre. A kategóriájuk legnagyobb nyomásteljesítményével rendelkező ventilátorok lehetővé teszik a faláttörésen és beépítésen kívül akár több méternyi kifúvó csővezetékkel történő üzemeltetést is. Az integrált visszacsapó szelep üzemszünetben nem engedi visszaáramolni a levegőt a helyiségbe. Három méretben (100, 120 és 150 mm), mindegyik típusnál két teljesítmény fokozattal, valamint késleltetős, intervallumos, páraérzékelős és mozgásérzékelős üzemmel rendelhetők. Díjnyertes design rejtett, oldalsó perembeszívással.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kishelyiség ventilátorok, központi elszívók
Kishelyiség ventilátorok, központi elszívók
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...