Megérkeztek a Moments Mini játszóházak

Játszóházak, tornyok a legkisebb, 1+ és 2+ éves korosztálynak

A KOMPAN a 2016-os évet is egy újdonsággal búcsúztatja. A tavalyi évben bevezetett és megismert PCM Moments tornyoknak megérkeztek a kistestvérei. Ezek a kis tornyok és játszóházak az egészen piciknek, 1+ és 2+ korosztálynak készültek.

A KOMPAN fontosnak tartja, hogy olyan játékokkal legyen a játszótér felszerelve, melyek elősegítik, megkönnyítik a gyermekek fejlődését, hiszen életük első éveiben fejlődnek ki az alapvető készségek, képességek. Nem utolsó sorban nagy figyelmet fordítanak a színes, élénk, harmonikus kompozíciókra.

A tornyok és a játszóházak is telis-tele vannak izgalmas kiegészítőkkel, mint például a beszélő cső, függőhíd, vájatban mozgatható homok kiöntők, abakusz, óra, kukucskáló ablakok, alagút és még megannyi felfedezésre váró eszközzel, melyek segítenek a gyermekek izomzatának alukálásában, egyensúlyérzék, állóképesség, mozgáskoordináció, finommotorika és az érzékszervek fejlesztésében.

A megrendelők négyféle színkombináció közül választhatnak: piros- kék-sárga; lime-szürke, a városi életbe beleillő szürke-kék, és a természet kedvelői számára a barna-sötétbarna variációból. Továbbá kérhetik az oszlopokat lekerekített élű, négyzet keresztmetszetű, lágy részektől mentes erdei fenyőből vagy porszórt acélból. Az oszlopok földbe kerülő része tüzihorganyzott acél láb. Az oldalpanelek HDPE lemezből; a csúszdalap UV stabilizált, környezetbarát műanyagból (polietilénből) vagy rozsdamentes acélból készül; a kapaszkodócsövek és létrafokok polipropilénból készülnek, rozsdamentes acél belső erősítéssel; a járófelületek és a feljáró igen magas kopásállóságú S-HPL (szuper magas nyomáson laminált), 22 mm vastag panelekből készülnek, csúszásmentes felületi kiképzéssel; a mászóhálók, kötelek acél drótsodrony erősítésűek, UV stabilizált polipropilén bevonatúak. A műanyag kiegészítők UV stabilizált, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek.
Megérkeztek a Moments tornyok
Megérkeztek a Moments tornyok

Amennyiben a Moments Mini játszóházakról katalógust, árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Játszótéri és játszóházi berendezések
Játszótéri és játszóházi berendezések
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...