proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megérkeztek a Moments Mini játszóházak


2016. november 28.

Játszóházak, tornyok a legkisebb, 1+ és 2+ éves korosztálynak

A KOMPAN a 2016-os évet is egy újdonsággal búcsúztatja. A tavalyi évben bevezetett és megismert PCM Moments tornyoknak megérkeztek a kistestvérei. Ezek a kis tornyok és játszóházak az egészen piciknek, 1+ és 2+ korosztálynak készültek.

A KOMPAN fontosnak tartja, hogy olyan játékokkal legyen a játszótér felszerelve, melyek elősegítik, megkönnyítik a gyermekek fejlődését, hiszen életük első éveiben fejlődnek ki az alapvető készségek, képességek. Nem utolsó sorban nagy figyelmet fordítanak a színes, élénk, harmonikus kompozíciókra.

A tornyok és a játszóházak is telis-tele vannak izgalmas kiegészítőkkel, mint például a beszélő cső, függőhíd, vájatban mozgatható homok kiöntők, abakusz, óra, kukucskáló ablakok, alagút és még megannyi felfedezésre váró eszközzel, melyek segítenek a gyermekek izomzatának alukálásában, egyensúlyérzék, állóképesség, mozgáskoordináció, finommotorika és az érzékszervek fejlesztésében.

A megrendelők négyféle színkombináció közül választhatnak: piros- kék-sárga; lime-szürke, a városi életbe beleillő szürke-kék, és a természet kedvelői számára a barna-sötétbarna variációból. Továbbá kérhetik az oszlopokat lekerekített élű, négyzet keresztmetszetű, lágy részektől mentes erdei fenyőből vagy porszórt acélból. Az oszlopok földbe kerülő része tüzihorganyzott acél láb. Az oldalpanelek HDPE lemezből; a csúszdalap UV stabilizált, környezetbarát műanyagból (polietilénből) vagy rozsdamentes acélból készül; a kapaszkodócsövek és létrafokok polipropilénból készülnek, rozsdamentes acél belső erősítéssel; a járófelületek és a feljáró igen magas kopásállóságú S-HPL (szuper magas nyomáson laminált), 22 mm vastag panelekből készülnek, csúszásmentes felületi kiképzéssel; a mászóhálók, kötelek acél drótsodrony erősítésűek, UV stabilizált polipropilén bevonatúak. A műanyag kiegészítők UV stabilizált, környezetbarát műanyagok felhasználásával készülnek.

Megérkeztek a Moments tornyok

Amennyiben a Moments Mini játszóházakról katalógust, árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Moments  Mini  játszóházak  KOMPAN  játszótér  játék  tornyok