Megérkezett az új easyE4 vezérlőrelé

Hatékony és rugalmas vezérlés az Eaton vezérlőreléinek következő generációjával

Az Eaton bemutatja nagy sikerű „easy” (Moeller series) vezérlőrelé-sorozatának új generációját. Sokoldalúságának köszönhetően az easyE4 ideális megoldás minden olyan szakember számára, aki a lehető legkisebb erőfeszítéssel szeretné megoldani a vezérlési feladatokat. Az egyszerű kezelhetőség és az intuitív easySoft 7 programozó szoftver egyaránt alkalmassá teszik az easyE4-et egyszerű és összetett vezérlési feladatokra. A nagy teljesítményű hardver, a rugalmas bővíthetőség és az átfogó kommunikációs lehetőségek számos alkalmazáshoz lehetővé teszik az easyE4 vezérlőrelék használatát.
Az easyE4 a jelenleg forgalmazott easy500, easy700 és easy800 sorozatok helyébe lép.

Hatékony és rugalmas vezérlés az Eaton vezérlőreléinek következő generációjával
Hatékony és rugalmas vezérlés az Eaton vezérlőreléinek következő generációjával
Galéria


A maximális rugalmasság érdekében minden easyE4 alapkészülék rendelkezik 8 bemenettel (ebből 4 analóg bemenet is lehet, 12 bites felbontással) és 4 kimenettel. 4 bemenet gyors digitális bemenetként is használható, például gyorsszámlálónak. Minden bemenet használható interrupt bemenetként is. Ez egy olyan funkció, amely általában csak komplexebb vezérlőkre jellemző. Ezzel a funkcióval meg lehet adni egy megszakítási rutint egy meghatározott eseményhez. Az easyE4 egy további új jellemzője az SNTP, a pontos idő megjelenítéséhez.

A bővítőmodulok segítségével minden alapkészülék akár 188 I/O -ra bővíthető, ami teljesen egyedülálló a kompakt vezérlők esetében.

Az alapkészülékben található mikro SD kártya foglalat további alkalmazási lehetőségeket nyit meg. A memóriakártya adatnaplózáshoz, programfrissítéshez is használható.

Az integrált Ethernet interfészen keresztül az easyE4 csatlakoztatható bármely routerhez. Az easyE4 integrált webszerverrel is rendelkezik. Bármilyen típusú megjelenítővel közvetlenül Etherneten (Modbus-TCP) keresztül használható. Ezenkívül max. 8 darab easyE4 alapkészülék kommunikálhat egymással az integrált NET-en keresztül.

Az easyE4 sorozat különféle alkalmazásokhoz készült, ezért különböző tápfeszültségeket lefedő eszközöket tartalmaz: 85 V-264 V AC, illetve 24 V DC. Különlegesség az UC (univerzális feszültség) verzió, amely 12 V DC, 24 V DC vagy 24 V AC feszültségekhez használható. A felhasználás megkönnyítése érdekében az AC, DC és UC easyE4 bővítők vegyesen is kombinálhatók egymással.

Megérkezett az új easyE4 vezérlőrelé
Megérkezett az új easyE4 vezérlőrelé
Galéria


További újdonságként analóg bővítő modul (4AI/2AO) is elérhető az új easyE4 családhoz. Ez a bővítő 4 bemenettel és 2 kimenettel rendelkezik, melyek szabadon konfigurálhatók 0..10 V DC vagy 0(4)..20 mA módra, 12 Bit felbontás mellett.

Az easySoft 7 szoftver segítségével a kijelző is könnyen testreszabható. Alapkészüléken lévő kijelző szövegek, értékek, paraméterek megjelenítésére alkalmas, akár zöld, piros vagy fehér háttérvilágítással.

Az easyE4 programozása többé nem jelent kihívást. A felhasználók négy programozási nyelv közül választhatnak: a programot létre lehet hozni funkció-blokk (FBD), létradiagram (LD), az Eaton klasszikus "easy" programozási nyelvén (EDP) vagy strukturált szöveg (ST) segítségével. Az easySoft 7 számos hasznos új funkcióblokkot tartalmaz, mint például az adatnaplózás, min/max funkció, riasztás modul vagy az e-mailes figyelmeztetések. Ez jelentősen bővíti az easyE4 alkalmazási területét. Emellett a felhasználók saját funkcióblokkokat is létrehozhatnak. A korábbi easy eszközök (500, 700 és 800 sorozat) meglévő programjai egyszerűen importálhatók az easySoft 7-be.Új easyE4 vezérlőrelé
Új easyE4 vezérlőrelé
Galéria

Amennyiben az easyE4 vezérlőreléről bővebb felvilágosítást, katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni az Eaton Industries Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Eaton easy4 vezérlőrelé

Legyen szó egy élelmiszeripari létesítmény hőmérséklet vezérléséről, vagy gépgyártás egyszerű vezérlési feladatairól, akár egy épület világításának a vezérléséről, az Eaton új vezérlőreléje, az easyE4 bármelyikre minden eddiginél egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb megoldást kínál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Relék és impulzuskapcsolók
Relék és impulzuskapcsolók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...