proidea.hu online termékinformációs katalógus

MapePUR Roof - hézagtömítő és -kitöltő poliuretán habok


2015. szeptember 22.

Építőelemek gyors ragasztására, illetve rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgálnak


Az épületekben számos alkotóelem sokféle csatlakozási hézagot eredményez, melyeket megfelelően kell kitölteni. Ahhoz, hogy az épület szakszerű hő- és hangszigetelt legyen, a keletkezett hézagokat, a hőhidak elkerülése miatt le kell zárni.

Nem tudja, mit használjon erre a célra? A megoldás a MapePUR Roof poliuretán ragasztóhab!

A ragasztóhab alkalmas mindenfajta építési anyag gyors ragasztásához, úgy mint Ytong, OSB, rétegelt lemez, hőszigetelőlapok, üveg, fém, műanyag ragasztására.
A ragasztóhab felhasználása egyszerű és könnyű, hiszen nem igényel sem vizet, sem szerszámot, így könnyedén használható nem csak a szakemberek számára.
Egy palack elegendő 10-12 m² hőszigetelés ragasztásához bármilyen felületen.

A MapePUR Roof poliuretán ragasztóhabok letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Mapei Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: 2040 Budaörs, Sport u. 2.
Telefon: +36 23 501 670
Fax: +36 23 501 666
E-mail:
Web: www.mapei.hu
Fehér Zita
központi szaktanácsadó +36 23 449 600
   
   
   
1937-ben Milánóban alapított Mapei mára világelső az építőipari ragasztók és építőkémiai termékek gyártásában. A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nemcsak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik és arra buzdítják a tervezőket és designereket, hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.
További hírek a Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  MapePUR  Roof  poliuretán  purhabok  ragasztóhabok  pisztolyos  kézi