Az Aquaflex Roof Plus rugalmas, gyors száradású, felhasználásra kész vízszigetelő anyag

Beázás megszüntetése bontás és újraépítés nélkül

Napjainkban számos alkalommal előfordul, hogy házunk tetején, teraszunkon vagy a meglévő bitumenes szigetelőlemezen nem várt problémák bukkannak fel, ráadásul pont akkor, amikor ilyen jellegű kiadással egyáltalán nem terveztünk a költségvetésünkben.
A Mapei Aquaflex Roof Plus terméke alkalmas a fenti problémák megoldására. Az Aquaflex Roof Plus-t fel lehet hordani a problémás terasz felültére anélkül, hogy azt fel kellene bontani. Ezen túl további nagy előnye, hogy a terméknek nincs károsanyag kibocsátása.

Mindezeken túl az Aquaflex Roof Plus sokkal rugalmasabb, mint más, hagyományos akril vízszigetelő anyagok. Gyors száradású, ezért segíti a szakemberek munkáját, hiszen egy-egy munkával hamarabb végezhetnek a termék felhasználásával. Különösen nagy előnyt jelent, hogy a termék felhasználásra kész, így összetételének köszönhetően könnyen alkalmazható, nagy nyúlóképességű anyag.

Persze a termék bedolgozásánál van néhány dolog, amit mindenképpen be kell tartani, hogy reklamációmentes felületet kapjunk.
Fontos, hogy a szigetelés alatt a kiegyenlítés tökéletes legyen (sokszor rossz irányba lejt a terasz). Nem szabad repedéseket hagyni a felületen, azokat mindig javítani kell még a szigetelés előtt. Mielőtt felhasználnák az Aquflex Roof Plus-t, meg kell győződni arról, hogy nem porzik-e a beton, illetve érdemes nagy nyomással letakarítani a felületet, hogy ne maradjanak rajta zsír és hasonló tapadást gátló, nem odaillő foltok. Sajnos előfordult már, hogy egy gyenge felületre rá szerettek volna rakni egy jóval erősebb, illetve nagyobb tapadással bíró anyagot, és az lett az eredménye, hogy a gyengébb felületet anyagában tépte fel az erősebb. Az Aquaflex Roof Plus egy olyan anyag, amit bárki tud használni. Nem kell hozzá más, csak jó és esőmentes idő, és egy teddy henger!

Legalább két réteg Aquaflex Roof Plus-t kell felvinni a felületre. Minden réteget az előzőre merőleges irányban kell felkenni, és különböző rétegvastagságot, élettartamot érhetünk el a rétegszámok növelésével.

Az Aquaflex Roof Plus-szal szigetelt tető járhatóvá tehető egy speciális, oldószermentes védőréteg, a Mapecoat TNS Urban és a Mapecoat TNS Protection alkalmazásával. Ennél a terméknél, az alkalmazott rétegszámok növelésével 5, 10 és akár 15 éves élettartam elérése is lehetővé vált.
Ugyanezt a megoldást lehet alkalmazni már ázó palatetőnél, s ez a szálerősítéses szigetelés bitumenes tetőre is felhordható. Így alkalmazva nem csupán szigetel, de ha az extra fehér színű Aquaflex Roof Plus HR-t használjuk, akkor a szigetelésünk visszaveri majd a nap sugarait, csökkentve a tető felmelegedését.

Az Aquaflex Roof Plus különböző színekben elérhető - fehér, szürke, téglavörös -, így ha a terméket javításra használjuk, az eredeti anyag - csempe, pala, cserép stb. - színéhez passzolót tudunk választani, vagy ha éppen új színre van igény, akkor váltani tudunk.

beton, cementes esztrich felület - fehér
pala, bitumenes membrán felület - szürke
kerámia, kő felület - téglavörös

Az Aquaflex Roof Plus vízszigetelés letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Mapei Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Aquaflex Roof Plus kenhető vízszigetelő anyag

Felhasználásra kész, nagy rugalmasságú, gyors száradású, UV-álló kent vízszigetelés.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Construma termék nagydíjat nyert a Mapei Aquaflex Roof Plus utólagos vízszigetelő fólia
Az új szigetelőanyag segítségével a beázó teraszok és tetők bontás nélkül szigetelhetőek
Construma termék nagydíjat nyert a Mapei Aquaflex Roof Plus utólagos vízszigetelő fólia

Kategóriák

Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...