A ROCKWOOL magasépítészeti hőszigetelő termékek „Magyar Minőség Háza 2008.” díjat nyertek

A díjak átadásra 2008. november 3-án került sor

A Magyar Minőség Díjat Dr. Bányai Kornél, a ROCKWOOL Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója vette át
A Magyar Minőség Díjat Dr. Bányai Kornél, a ROCKWOOL Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója vette át
A díjat a Magyar Minőség Társaság és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közösen hozta létre azzal a céllal, hogy a hazai forgalmazású, kiemelkedő minőségű termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítse.

A díjazott termékek és szolgáltatások minőségjellemzői kiemelkedők. Gyártásuk/előállításuk tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, ezért minőségük egyenletes, továbbá a termék gyártása és felhasználása környezetkímélő.

A 2008. évben - több sikeres pályázat között - a ROCKWOOL Hungary Kft. magasépítészeti hőszigetelő kőzetgyapot termékei is elnyerték a "Magyar Minőség Háza 2008." díjat.
A "Magyar Minőség Háza 2008." díj rövid időn belül a harmadik rangos kitüntetés, melyet a ROCKWOOL hőszigetelő termékek elnyertek. (A díjazott termékek szeptember elején Magyar Termék Nagydíj® elismerésben részesültek, valamint 2007. év végén és 2008 tavaszán Kiváló Építési Termék díjat is nyertek.)

A folyamatos elismerések is bizonyítják a törekevést, melynek célja a magas minőségű és tartósan felhasználható termékek előállítása.

A "Magyar Minőség Háza 2008." díj elnyerésének további jelentősége, hogy egyik alapítója a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, azaz a minőség nem csupán önmagában, hanem a vásárlókkal kapcsolatban is megjelenik.
Magyar Minőség Háza 2008. díj
Magyar Minőség Háza 2008. díj
Ha a díjjal kapcsolatban információt szeretne kérni a ROCKWOOL Hungary Kft. munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.

Kategóriák

Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...