A KSB bemutatja új, 4-colos búvárszivattyú termékcsaládját, az UPAchrom 100-at

Az UPAchrom 100-as termékcsalád vonzó árakon váltja ki a korábbi 4-colos termékeket, a minőség és a megbízhatóság azonban a régi maradt

A robusztus, rozsdamentes acélból készülő szivattyúk 50 g/m³ szilárdanyag tartalmú közegek szállítására is alkalmasak. A szivattyúban egy integrált visszacsapó szelep akadályozza meg a nyomóvezeték kiürülését a berendezés leállításakor. Ez minimálisra csökkenti az esetleges károsodás lehetőségét, ami az ellentétes irányú forgásból eredhet.
Sokoldalú és energiatakarékos
Az UPAchrom 100 sorozat rendelkezik ACS tanúsítvánnyal, így ivóvizes rendszerekben is alkalmazható. NEMA csatlakozójával, valamint függőleges, vízszintes és ferde telepítési lehetőségeivel különösen flexibilis a beépíthetőséget tekintve.

A rendkívül sokoldalú UPAchrom 100 az alábbi alkalmazási területeken használható:
  • háztartások vízellátása
  • vízellátás
  • általános öntözőrendszerek
  • permetező öntözési rendszerek
  • talajvízszint csökkentése
  • nyomásfokozás
  • légkondicionáló rendszerek
  • tűzoltó rendszerek
  • hűtőkörök
Egészen 18 m³/h térfogatáramig minden elérhető hidraulikus rendszer hatékonysága meghaladja az ErP irányelvben meghatározott minimális hatékonyságot. A MEI (Minimum Efficiency Index) értékek minden esetben 0.40 felettiek. Az UPAchrom 100 szivattyúk könnyen automatizálhatók az UPA Control, a Cervomatic és a PumpDrive, segítségével, amelyek biztosítják az energiatakarékos és megbízható működést.


Az UPAchrom 100 búvárszivattyú műszaki katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a KSB Szivattyú és Armatúra Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
UPAchrom 100 búvárszivattyú
UPAchrom 100 búvárszivattyú
A hírben szereplő termékek
UPAchrom 100 - búvárszivattyú
 
UPAchrom 100 - búvárszivattyú

Magas hatékonyságú, többfokozatú, tagos kivitelű centrifugál szivattyú, nemesacélból, min. 100 mm (4 col) kútátmérőhöz, egyfázisú váltakozó áramú motorral vagy háromfázisú motorral, rövid kábellel. Megbízható és időtálló. Alkalmazási területek: háztartások vízellátása, vízkivétel, általános öntözőrendszerek, permetező öntözés, talajvízszint csökkentése, nyomásfokozás, légkondicionáló rendszerek, tűzoltó rendszerek, hűtőkörök.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Csőkút búvárszivattyúk
Csőkút búvárszivattyúk
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...