Korcolt lemezek a Polmetál Pruszynski Kft.-től

A tetőlemezek tetszőleges hosszban készülhetnek, a gyártó igényei szerint

Az ún. állókorcos lemezfedés az építészetben alkalmazott egyik legrégebbi technológia. Ma már képesek modern megoldásokat ajánlani a hagyományos, régóta ismert formájú állókorcos lemezekkel. A tetőlemezek tetszőleges hosszban készülhetnek, a gyártó igényei szerint. A tetőlemezek csatlakoztatása bepattintással történik, a korcot nem kell ráhajlítani. Mindegyik tetőlemez szerelési furatokkal készül, amelyek megkönnyítik a lemez rögzítését a szerkezethez. A lemezeken kialakított hosszirányú profilozás feladata az, hogy korlátozza a felület esetleges hullámosodását az anyag hőtágulásának a hatására.

A lemezeken kialakított hosszirányú kinyomás feladata az, hogy korlátozza a felület esetleges hullámosodását az anyag hőtágulásának a hatására.

Galéria
FŐ MŰSZAKI ADATOK
 hasznos szélesség
300 mm
510 mm
 korc magassága
25 mm
 anyag
S250GD + Z275
 max. ajánlott lemezhossz
7 fm
 min. lemezhossz
0,05 fm
 lemezvastagság
0,50 mm
 bevonat
poliészter fényes, poliészter matt, poliuretán
 tartozékok
szögek, lemezcsavarok, tömítő szalagok
 felhasználás
min. 8% (14%) lejtésű tetők fedése
Galéria
Anyacégük 2011 novemberétől új 510 mm hasznos fedőszélességű panelekkel jelent meg a piacon. A különbség az eddigihez képest a többfajta profilmintázatú felület illetve az ereszfelőli lemez élek gyári kiképzése, aminek hatására az ereszcseppentő egyszerűen és gyorsan kivitelezhető!

A korcolt lemezekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Polmetál Pruszynski Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Polmetál korcolt tetőlemezek

A tetőlemezek tetszőleges hosszban készülhetnek, a gyártó igényei szerint. A tetőlemezek csatlakoztatása bepattintással történik, a korcot nem kell ráhajlítani. Mindegyik tetőlemez szerelési furatokkal készül, amelyek megkönnyítik a lemez rögzítését a szerkezethez. A lemezeken kialakított hosszirányú profilozás feladata az, hogy korlátozza a felület esetleges hullámosodását az anyag hőtágulásának a hatására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Sík fémlemez tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...