proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megérkeztek a Komplay típusú játszóeszközök új tornyai és játszóházai


2017. január 23.

A játszóvárak háromféle szín és kétféle felhasznált anyag kombinációban érhetőek el

A torony kombinációk számos ügyesség- és készségfejlesztő kiegészítőkkel vannak felszerelve. Ilyen a mászóháló, a létra, a mászófal, a tűzoltó cső, a csőcsúszda, a kötélhíd, a lengőhíd, a nyújtó és még megannyi játszóelem, melyek izgalmas kihívást jelentenek a gyermekek számára.

A KOMPAN a már megszokott módon egyszerre gondolt a nagyokra és a kicsikre is, a nagyobbaknak a korosztályuknak megfelelő magasságú tornyokat tervezett, a kisebbek számára elérhetőek a kisebb várak és játszóházak.
A várakat háromféle szín és kétféle felhasznált anyag kombinációban lehet rendelni. Elérhetőek a klasszikus piros-sárga színű, fából készült oszlop, a természethez illő zöld, barna színű fából készült oszlop és a városi környezetet feldobó zöld- narancssárga-lila, szürke színű fém oszlop variációk.

Kérhetők tetővel vagy nyitottan, tetszés szerint variálható elrendezésben, így bármilyen környezetbe, igénynek megfelelően illeszkednek.

Ha az új Komplay játszóeszközökkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
További hírek a Játszótéri és játszóházi berendezések termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  kompan  komplay  játszóvár  játszóház  játszóeszközök  játszótér  mászófal  mászólétra  kötélhíd  lengőhíd  csúszda  torony