Business Superbrands díjat nyert a Kinnarps

A Kinnarps jelentősen hozzájárul a természet és a munkahelyi közérzet támogatásához

Kinnarps
Kinnarps
Idén harmadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik érdemesnek találták a Kinnarps Hungary Kft.-t, hogy egy évig viselhessék a Business Superbrands 2010 megkülönböztető jelzést. "Nagy elismerés számunkra hogy 2010-ben a Kinnarps, mint Kinnarps Hungary Kft. elnyerte a Business Superbrands díjat Magyarországon. Hisszük, hogy mindez az elmúlt tíz év eredményeinek és az általunk képviselt értékek következetes képviseletének köszönhető."- mondta Istiván Rita, a Kinnarps Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.
A Magyarországon hat éve működő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. A Kinnarps márka a szakmai és üzleti tekintetben is megfelelt a feltételeknek, így került ki a mintegy 3000 márkát/céget tartalmazó listából, amelybe egyaránt beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek csakúgy, mint - az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt - kisebb vállalkozások, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.

A Kinnarps Európa második legnagyobb irodabútor gyártó vállalata - több mint 40 országban rendelkezik képviselettel, székhelye Svédországban található - tevékenységével jelentősen hozzájárul a természet és a munkahelyi közérzet támogatásához. A Kinnarps évente 350.000 szekrényt, 330.000 asztalt és 250.000 munkaszéket állít elő és percenként két munkahelyet szállít le.
Ha a Business Superbrands díjat nyert Kinnarps Hungary Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...