Jövővár Pályázat IX. alkalommal

A Wienerberger 2008-ban, kilencedik alkalommal hirdeti meg a gyermekintézményeknek és műemlékeknek szóló Jövővár Pályázatot.


A Wienerberger 2008-ban, kilencedik alkalommal hirdeti meg a gyermekintézményeknek és műemlékeknek szóló Jövővár Pályázatot. Több mint 60 millió Ft értékű építőanyag és készpénz találhat gazdára idén.
A Wienerberger kezdeményezése mellé idén kilenc építőanyag-gyártó csatlakozott: a Baumit, a Bramac, a Dörken, a Graboplast, a Hörmann, a Mapei, a Murexin, a Nikecell és a Tondach.


Az E-Build Jövőkuckó különdíja
Az E-Build Kft. örömmel vállalta a Jövővár Pályázat médiatámogatói szerepét. Építési információs szolgáltatásain keresztül hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekintézmények és a műemléképületek fenntartói minél szélesebb körben közvetlenül is értesüljenek a pályázati lehetőségről. Emellett úgy is kifejezi egyetértését a Jövővár Pályázat céljával és szellemiségével, hogy egy - a pályázók közül általa kiválasztott - gyermekintézménynek "Jövőkuckó különdíj" formájában felajánl 250 ezer Ft készpénzt, valamint munkatársainak szakértelmét és kétkezi segítségét az építési, felújítási munka során.

A díjazásról idén is független zsűri dönt. A zsűri elnöke mindkét kategóriában Vadász György Kossuth-díjas építész, a gyermekintézményekkel foglalkozó bizottság tagjai Nagy-Kálózy Eszter színművész, Dr. Szüdi János közoktatási szakállamtitkár, Tóth Balázs a Wienerberger termékfejlesztési vezetője és Dr. Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára. A műemléki támogatásokról döntő testület tagjai Nagy-Kálózy Eszter, Ráday Mihály a Budapesti Városvédő Egyesület elnöke, Tóth Balázs és Winkler Gábor építész, egyetemi tanár. A pályázat benyújtási határideje 2008. április 25., a zsűrizésre májusban kerül sor, a győztes pályázókat pedig június 6-ig értesítik. Az ünnepélyes díjkiosztó a tervek szerint június 11-én lesz.

Letölthető pályázati felhívás pdf formátumban

A pályázatokról bővebb információ: Wienerberger Marketing Osztálya
(tel.: 1/464-7030/377 vagy 383, 1/464-7049; fax: 1/464-7046, e-mail: info@wienerberger.hu)

 
Műemlékek esetén a műemlék jellegét igazoló irat és a kezelésről szóló igazolás.


A Jövővár Pályázat honlapja: www.jovovar.hu
Kapcsolódó hír
60 millió forint értékű építőanyag talált gazdára

Kategóriák

Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...