proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kicsi a lakás, nagyobbat kíván


2011. március 24.

Két nagycsalád építkezését támogatja 2011-ben a NOE és 5 építőanyag gyártó vállalat

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 5 építőipari céggel (Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari zRt.) karöltve NagyCsaládiHáz néven közös kezdeményezést indított útjára a NOE tagsággal rendelkező családok építkezésének támogatására. Idén, az Egyesület és a patronálók együttműködése során két nagycsalád számára biztosítanak ingyenesen falazatot, áthidalót, födémet, cserepet, kéményrendszert, hőszigetelő rendszert, valamint vakolatot a társaságok által felajánlott kb. 10 millió forint értékben. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2011. március 5-én a 18. Fundamenta Lakásvásáron került sor családias keretek között.

Nagycsaládosok megsegítésére írt ki pályázatot a NOE és 5 építőanyag gyártó cég. A mecénási tevékenység célja, hogy - a jövő generációiért érzett társadalmi felelősségvállalás jegyében - pályázati lehetőséget biztosítsanak azon családok részére, akik nem tudnak megfelelő összeget fordítani lakásuk, vagy házuk élhetőbbé tételére, a körülményeik javítására. A támogatók: Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari zRt. és a NOE 2011-ben két nagycsalád boldogságához járulnak hozzá, olyanokéhoz, akik építési tevékenységet terveztek az idei évre. A cégek kb. 10 millió forint értékű terméket kínáltak fel; ezzel a családoknak biztosítják a falazatot, az áthidalót, a födémet, a cserepeket, a kémény-és hőszigetelő rendszert, valamint a vakolatot.

A február végi pályázati elbírálást követően a kezdeményezők ünnepélyes keretek között adták át a támogatást jelképező oklevelet, a nyertes családok így a helyszínen értesülhettek a jó hírről. Az eredményhirdetésre 2011. március 5-én, a 18. Fundamenta Lakásvásár nagyszínpadán került sor, ahol a szervezők gyermekprogramokkal kedveskedtek a meghívott családoknak.
Díjátadó Díjátadó

Támogatók:
TONDACH Magyarország Zrt. Wienerberger Téglaipari Zrt. Baumit Kft.
Schiedel Kéménygyár Kft. Bramac Kft.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  Bramac  Baumit  Schiedel  Wienerberger  díjátadó  támogatás  pályázat  lakás  építkezés