Kicsi a lakás, nagyobbat kíván

Két nagycsalád építkezését támogatja 2011-ben a NOE és 5 építőanyag gyártó vállalat

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 5 építőipari céggel (Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari zRt.) karöltve NagyCsaládiHáz néven közös kezdeményezést indított útjára a NOE tagsággal rendelkező családok építkezésének támogatására. Idén, az Egyesület és a patronálók együttműködése során két nagycsalád számára biztosítanak ingyenesen falazatot, áthidalót, födémet, cserepet, kéményrendszert, hőszigetelő rendszert, valamint vakolatot a társaságok által felajánlott kb. 10 millió forint értékben. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2011. március 5-én a 18. Fundamenta Lakásvásáron került sor családias keretek között.

Nagycsaládosok megsegítésére írt ki pályázatot a NOE és 5 építőanyag gyártó cég. A mecénási tevékenység célja, hogy - a jövő generációiért érzett társadalmi felelősségvállalás jegyében - pályázati lehetőséget biztosítsanak azon családok részére, akik nem tudnak megfelelő összeget fordítani lakásuk, vagy házuk élhetőbbé tételére, a körülményeik javítására. A támogatók: Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari zRt. és a NOE 2011-ben két nagycsalád boldogságához járulnak hozzá, olyanokéhoz, akik építési tevékenységet terveztek az idei évre. A cégek kb. 10 millió forint értékű terméket kínáltak fel; ezzel a családoknak biztosítják a falazatot, az áthidalót, a födémet, a cserepeket, a kémény-és hőszigetelő rendszert, valamint a vakolatot.

A február végi pályázati elbírálást követően a kezdeményezők ünnepélyes keretek között adták át a támogatást jelképező oklevelet, a nyertes családok így a helyszínen értesülhettek a jó hírről. Az eredményhirdetésre 2011. március 5-én, a 18. Fundamenta Lakásvásár nagyszínpadán került sor, ahol a szervezők gyermekprogramokkal kedveskedtek a meghívott családoknak.
Díjátadó
Díjátadó
Díjátadó
Díjátadó
Támogatók:
TONDACH Magyarország Zrt.
TONDACH Magyarország Zrt.
Wienerberger Téglaipari Zrt.
Wienerberger Téglaipari Zrt.
Baumit Kft.
Baumit Kft.
Schiedel Kéménygyár Kft.
Schiedel Kéménygyár Kft.
Bramac Kft.
Bramac Kft.

Kapcsolódó hírek

Construma 2011 - konferencia program
Több mint 30 konferencia, nemzetközi találkozó, workshop és kerekasztal-beszélgetés
Construma 2011 - konferencia program

Kategóriák

Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...