KG-FIX vízzáró szigetelőgallér d110 haszoncsövekhez

Használatával a KG csövet az építkezés helyszínén lehet műszakilag megfelelő vízzáró átvezetéssé tenni

A haszoncsövek vízzáró bevezetése falakon, födémeken mindig egy sarkalatos pontja a kivitelezésnek, mivel megoldani azt, hogy talaj vagy esővíz ne jusson be az épületbe az átvezetéseknél nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik! A megfelelő, műszakilag is kifogástalan megoldáshoz figyelembe kell venni a falazat jellegét, paramétereit, vagy hogy számolnunk kell-e esetleges felületszigeteléssel. Ezekhez a kihívásokhoz ad egy egyszerűen alkalmazható, költséghatékony alternatívát a KG-FIX szigetelőgallér a Hauff-Techniktől!

Reklamáció a szennyvíz átfolyásoknál

Előfordul, hogy a kivitelezéseknél legtöbbször alkalmazott KG csövet pótlólagos vízzáró megoldás nélkül betonozzák a padlóba. Ez a megoldás előbb vagy utóbb reklamációt fog szülni a megrendelő részéről, ugyanis a KG cső-felület nem áll össze az új betonnal és a kötési/zsugorodási folyamat miatt a beton el fog dilattálni a csőtől, ezért a víz akadálytalanul jut be az épületbe.

Van megoldás: KG-FIX - az új vízzáró gallér a Hauff-Techniktől
A vízzáró gallér segítségével az építkezés helyszínén tudjuk a KG csövet gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan műszakilag megfelelő vízzáró átvezetéssé tenni. A Hauff-Technik falgallérját tovább optimalizálták. Az új szigetelési megoldás közvetlenül a rácsúsztatás után még gyorsabb, egyszerűbb és szerszám nélkül szerelhető. Tehát ellentétben a kereskedelemben szokásos fali galléroktól nincs szükség egyéb masszákra, szalagokra.
Rácsúsztatjuk, bebetonozzuk, probléma megoldva! Ez ilyen egyszerű! 2,5 bar nyomásig megoldotta vízzáró átvezetés!

Ha az új KG-FIX vízzáró gallérral kapcsolatban árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...