proidea.hu online termékinformációs katalógus

KG-FIX vízzáró szigetelőgallér d110 haszoncsövekhez


2017. május 05.

Használatával a KG csövet az építkezés helyszínén lehet műszakilag megfelelő vízzáró átvezetéssé tenni

A haszoncsövek vízzáró bevezetése falakon, födémeken mindig egy sarkalatos pontja a kivitelezésnek, mivel megoldani azt, hogy talaj vagy esővíz ne jusson be az épületbe az átvezetéseknél nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik! A megfelelő, műszakilag is kifogástalan megoldáshoz figyelembe kell venni a falazat jellegét, paramétereit, vagy hogy számolnunk kell-e esetleges felületszigeteléssel. Ezekhez a kihívásokhoz ad egy egyszerűen alkalmazható, költséghatékony alternatívát a KG-FIX szigetelőgallér a Hauff-Techniktől!

Reklamáció a szennyvíz átfolyásoknál

Előfordul, hogy a kivitelezéseknél legtöbbször alkalmazott KG csövet pótlólagos vízzáró megoldás nélkül betonozzák a padlóba. Ez a megoldás előbb vagy utóbb reklamációt fog szülni a megrendelő részéről, ugyanis a KG cső-felület nem áll össze az új betonnal és a kötési/zsugorodási folyamat miatt a beton el fog dilattálni a csőtől, ezért a víz akadálytalanul jut be az épületbe.

Van megoldás: KG-FIX - az új vízzáró gallér a Hauff-Techniktől
A vízzáró gallér segítségével az építkezés helyszínén tudjuk a KG csövet gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan műszakilag megfelelő vízzáró átvezetéssé tenni. A Hauff-Technik falgallérját tovább optimalizálták. Az új szigetelési megoldás közvetlenül a rácsúsztatás után még gyorsabb, egyszerűbb és szerszám nélkül szerelhető. Tehát ellentétben a kereskedelemben szokásos fali galléroktól nincs szükség egyéb masszákra, szalagokra.
Rácsúsztatjuk, bebetonozzuk, probléma megoldva! Ez ilyen egyszerű! 2,5 bar nyomásig megoldotta vízzáró átvezetés!

Ha az új KG-FIX vízzáró gallérral kapcsolatban árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hauff-Technik Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már több mint 65 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
További hírek a Falátvezetések, födémátvezetések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  KG-FIX  vízzáró  gallér  szigetelőgallér  átvezetés  falátvezetés  falazat  vízszigetelés  KG-cső