Kaiser párazáró tömítőgallér

Új megoldás a vezetékek és kábelek átvezetésére a párazáró rétegeken

A tetőszerkezetekben a párazáró fóliák akadályozzák meg, hogy pára vagy nedvesség jusson az alatta lévő szigetelőrétegekbe. Annak érdekében, hogy a fólia biztos védelmet nyújtson, felületének teljesen egybefüggőnek kell lennie. Ha bármilyen okból mégis ennek átszakítására van szükség, például antenna, napelem, napkollektor vagy bármilyen más szerkezet tetőre való szerelése esetén, a Kaiser párazáró tömítőgallér használatával biztosítható, hogy a nedvesség és pára még a szerelés után se juthasson át a fólián.

A Kaiser Econ párazáró tömítőgallér garantálja a kábelbemenetek tartós rögzítését, még a meglévő, elhajlott kábelek esetén is. Ennek köszönhetően utólagos szerelésre/beépítésre is tökéletes megoldás.
A Kaiser Econ párazáró tömítőgallér többféle méretben és kialakításban kapható, szereléséhez nincs szükség speciális szerszámokra. A tömítőgallér rendkívül jól tapad, hőmérséklet álló -25°C - +80°C-ig, UV-álló és halogénmentes.

A Kaiser Econ tömítőgallért nagyon egyszerűen és gyorsan fel lehet helyezni, rendkívül erősen, tartósan tapad a fóliához. (Felrakás előtt tisztítsa meg a párazáró fóliát!) Az átvezetők speciális gumianyaga biztosítja a kábelek tökéletes szigetelését.
Ha a Kaiser Econ párazáró tömítőgallérról árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Ultima Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek
Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Szigetelések
Szigetelések
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...