proidea.hu online termékinformációs katalógus

Jubizol Unixil finish sziloxános vakolat bármilyen típusú szigetelő burkolathoz


2015. június 08.

Szélsőséges körülmények között is könnyen beépíthető

Az Unixil vakolat új generációját egyszerű felhordás és szebb struktúra jellemzi. Az enyhén meghoszszabbított nyitott időnek köszönhetően szélsőséges körülmények között is könnyen beépíthető és még mindig nagyon szép struktúrával rendelkezik.
A vakolat megóvja a homlokzatrendszert az algák és a penész támadásával szemben, mivel megfelelő védelemmel rendelkezik mindezekkel szemben. Ahogy eddig is, a termékkel a teljes színárnyalat palettát lefedheti, kivéve az intenzív/telített színárnyalatokat, amelyek a Jubizol Trend finish vakolatból készíthetőek.
A nyári hónapokra készítették el a Jubizol Summer finish additive-ot is, amely magasabb hőmérsékleti viszonyok mellett is hosszabb nyitott időt biztosít. A téli hónapokra pedig kifejlesztették a Jubizol Unixil finish Winter és Jubizol Winter finish additiv kétkomponensű vakolatok rendszerét, amelyek együtt biztosítják a megfelelő száradást akár 1°C és magas páratartalom esetén is.

Ha a Jubizol Unixil finish vakolattal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9500 Celldömölk, Sági út 218.
Telefon: +36 23 511 240
Fax: +36 23 511 241
E-mail:
Web: www.jub.hu
   
   
   
   
   
A JUB Kft. 1961-től gyárt saját fejlesztés alapján diszperziós festékeket, díszítővakolatokat és más építőipari vegyi termékeket. A korszerű termelési technológia a termékek állandó minőségének biztosítéka.
További hírek a Fedővakolatok termékkategóriában
További hírek a Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  JUB  Jubizol  Unixil  finish  sziloxános  vakolat  homlokzatvakolat  dekorációs  vakolatok  winter  summer