Jubizol Unixil finish sziloxános vakolat bármilyen típusú szigetelő burkolathoz

Szélsőséges körülmények között is könnyen beépíthető

Galéria
Az Unixil vakolat új generációját egyszerű felhordás és szebb struktúra jellemzi. Az enyhén meghoszszabbított nyitott időnek köszönhetően szélsőséges körülmények között is könnyen beépíthető és még mindig nagyon szép struktúrával rendelkezik.
A vakolat megóvja a homlokzatrendszert az algák és a penész támadásával szemben, mivel megfelelő védelemmel rendelkezik mindezekkel szemben. Ahogy eddig is, a termékkel a teljes színárnyalat palettát lefedheti, kivéve az intenzív/telített színárnyalatokat, amelyek a Jubizol Trend finish vakolatból készíthetőek.
A nyári hónapokra készítették el a Jubizol Summer finish additive-ot is, amely magasabb hőmérsékleti viszonyok mellett is hosszabb nyitott időt biztosít. A téli hónapokra pedig kifejlesztették a Jubizol Unixil finish Winter és Jubizol Winter finish additiv kétkomponensű vakolatok rendszerét, amelyek együtt biztosítják a megfelelő száradást akár 1°C és magas páratartalom esetén is.

Ha a Jubizol Unixil finish vakolattal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
JUBIZOL Unixil Finish Winter S 1.5 sziloxános simított akril vakolat télies körülmények esetén

A JUBIZOL Unixil Winter S 1.5 polimer kötőanyagokból és sziloxános adalékanyagokból készült vakolat. A felhordott vakolatra egyenletesen szemcsés felület jellemző. A Jubizol Finish Winter adalékanyag hozzáadásával a JUB homlokzatrendszerek zárórétegének kialakításához használható alacsony hőmérséklet és a levegő magas relatív páratartalma esetén. Bármely enyhén érdes építési felületen jól megtapad. Különleges formulája lehetővé teszi a +1°C és +15°C közötti hőmérséklet, valamint a levegő max. 95%-os páratartalma mellett történő beépítését.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fedővakolatok
Fedővakolatok
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...