JUB kiegyenlítő anyagok megújult csomagolásban

A csomagoláson egyértelműen látszik a megengedett beépítési vastagság

Tekintettel a kiegyenlítő termékek széles választékára, a JUB úgy döntött, hogy egységesíti a csomagolásokat, amelyeken egyértelműen látszik az egyes kiegyenlítő anyagok megengedett beépítési vastagsága. Ugyanígy piktogramok segítségével vannak jelölve a termékek összetételei is.
A dizájn követi a profi felhasználóknak szánt termékek iránymutatásait, amelyek már a Jubizol és Hydrosol termékcsaládoknál bevezetésre kerültek. Minden egyes száraz kiegyenlítő anyag egyesítve lesz a Juboglet márkanév alatt, míg a másodlagos név utal a felhasználási területre.

A JUB kiegyenlítő anyagok letölthető katalógusait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
JUBOLIN P15 Fill & Fine glett NIVELIN diszperziós glettanyag Nivelin por alakú beltéri glett JUBOGLET Nivelin D vastagrétegű glett
 
JUB glettanyagok
11 termék

A kiegyenlítő anyagok felhasználási területük alapján fali- és padlókiegyenlítőkre, a felhordás vastagsága szerint pedig a max. 3 mm vastagságú finom kiegyenlítésre alkalmas vékonyrétegű, és a max. 10 mm vastagságú kiegyenlítésre alkalmas vastagrétegű kiegyenlítő anyagokra oszlik. A különböző építőipari felületek sérüléseinek kijavítására speciális kiegyenlítő anyagokat és termékeket alkalmaznak. Vannak közöttük olyanok, amelyek csak beltéri használatra alkalmasak, a többi pedig univerzális és beltéri, illetve kültéri felületeken egyaránt használható.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Glettek
Glettek
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...