proidea.hu online termékinformációs katalógus

Jövővár Pályázat díjátadó ünnepség


2009. június 04.

A 40 éves Kaláka együttes részvételével június 13-án a T-Home Gyerekszigeten

Jövővár Pályázat Kaláka együttes   Wienerberger Téglaipari Zrt.

Méltó módon a Jövővár Pályázat fennállásának 10. évfordulójához, az ünnepélyes díjátadó ünnepségre idén a Kaláka együttessel karöltve a T-Home Gyerekszigeten kerül majd sor június 13-án, szombaton, a Nagyszínpadon 14 órai kezdettel.

A díjátadó ünnepség fényét az idén szintén jubiláló, 40. "születésnapját" ünneplő Kaláka zenekar koncertje is emeli majd. A zenekar a T-Home Gyerekszigettel karöltve különdíjakat is felajánlott a gyermekrajz pályázaton indult óvodások és iskolások részére, biztosítva ezzel, hogy a gyerekek öröme is a lehető legnagyobb legyen. A pályázat keretében gyermekintézmények és műemlék épületek nyertek építőanyagot a Bachl, Baumit, Bramac, Betafence, Dörken, Graboplast, Hörmann, Mapei, Murexin, Nikecell, Polifarbe, Rheinzink, a Tondach és a Wienerberger jóvoltából 62,8 millió forint értékben.

Jövőkuckó díj átadására is az ünnepségen kerül sor. A Jövőkuckó készpénzzel járul hozzá az építési, felújítási munkához, az idén a Magyar Építéstechnika szaklap is csatlakozott az E-Build kezdeményezéséhez. Emellett a felajánló cégek munkatársai szakértelmükkel és kétkezi munkájukkal is segítik majd a kiválasztott gyermekintézményt.
 


Ha a Jövővár pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Jövővár  Pályázat  Jövőkuckó  Wienerberger  Téglaipari  Zrt