Jövővár Pályázat díjátadó ünnepség

A 40 éves Kaláka együttes részvételével június 13-án a T-Home Gyerekszigeten

Jövővár Pályázat
Jövővár Pályázat
Kaláka együttes
Kaláka együttes
 
Wienerberger Téglaipari Zrt.
Wienerberger Téglaipari Zrt.

Méltó módon a Jövővár Pályázat fennállásának 10. évfordulójához, az ünnepélyes díjátadó ünnepségre idén a Kaláka együttessel karöltve a T-Home Gyerekszigeten kerül majd sor június 13-án, szombaton, a Nagyszínpadon 14 órai kezdettel.

A díjátadó ünnepség fényét az idén szintén jubiláló, 40. "születésnapját" ünneplő Kaláka zenekar koncertje is emeli majd. A zenekar a T-Home Gyerekszigettel karöltve különdíjakat is felajánlott a gyermekrajz pályázaton indult óvodások és iskolások részére, biztosítva ezzel, hogy a gyerekek öröme is a lehető legnagyobb legyen. A pályázat keretében gyermekintézmények és műemlék épületek nyertek építőanyagot a Bachl, Baumit, Bramac, Betafence, Dörken, Graboplast, Hörmann, Mapei, Murexin, Nikecell, Polifarbe, Rheinzink, a Tondach és a Wienerberger jóvoltából 62,8 millió forint értékben.

Jövőkuckó díj átadására is az ünnepségen kerül sor. A Jövőkuckó készpénzzel járul hozzá az építési, felújítási munkához, az idén a Magyar Építéstechnika szaklap is csatlakozott az E-Build kezdeményezéséhez. Emellett a felajánló cégek munkatársai szakértelmükkel és kétkezi munkájukkal is segítik majd a kiválasztott gyermekintézményt.
 
A pályázat nyerteseinek listája megtekinthetők a Wienerberger honlapján.


Kapcsolódó hírek
10 éves a Jövővár Pályázat
60 millió forint értékű építőanyag talált gazdára
Jövővár Pályázat IX. alkalommal


Ha a Jövővár pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

 

Kategóriák

Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...